Evet bu haftada şarkı puan vsyle icratlar @kerem @Harunnn60 ve goygoy çene çalma kısmında da @serhatt @xemrexxx görev dağılımlarınız iyi
Aaa evet sonrakı haftaya artık yine bir aksilik çıkmazsa dönecem inş bu süreçte senle bir görüşürüz
Şarkımı değiştirmedim etiketler olmadı diye sildim sonra da vakit bulamadım tekrar sunmaya şimdi paylaşacağım
Mü kem mell
Bu hafta Dua Lipa'nın pop tarihine kazıdığı efsane şarkı New Rules ile geliyoruz. Yaklaşık 2 milyar dinlenen efsaneyle güzel oylarınıza talibiz.
Muratın zaten bir sevimliliği vardı o örtüyordu şarkılarını gidip yanına o sevimsiz adamla onuda kapatacanŞarkımı değiştirmedim etiketler olmadı diye sildim sonra da vakit bulamadım tekrar sunmaya şimdi paylaşacağım
Murat'ın klas şarkılarından biri çatlaMuratın zaten bir sevimliliği vardı o örtüyordu şarkılarını gidip yanına o sevimsiz adamla onuda kapatacan
Murat'ın klas şarkılarından biri çatla
PaylaştumBy coolcum neyle geliyosun hangi şarkı bu
herifin beğendiğim 2-3 şarkısından biri@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat@dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19@mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies@xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive@Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
Bu haftaki şarkımız Murat Boz ve Soner Sarıkabadayı düeti "İki Medeni İnsan" olacak. Umarım final puanı alırız bu kez. Bol şans herkese.
Sonuçlar hangi akşamEvet bu haftada şarkı puan vsyle icratlar @kerem @Harunnn60 ve goygoy çene çalma kısmında da @serhatt @xemrexxx görev dağılımlarınız iyi
Kalas demek istedin sanırımMurat'ın klas şarkılarından biri çatla
Salıysa çenemin tüm gücüyle burdayım
Paylaştum
Aaa sonunda müsait bir gününü bulabildik 😱😱😱Salıysa çenemin tüm gücüyle burdayım
Tam puanını alırımherifin beğendiğim 2-3 şarkısından biri
Salı doluydum normalde de dizim final yaptı geçen haftaAaa sonunda müsait bir gününü bulabildik 😱😱😱
Yüksek puan bekliyorumGeleceği günü bekliyordumm ben bu klipte Muratın saçları senin saçların gibi deniz
kız ben yönetmek istesem çoktan istediğimi elde ederdim ayol o 2 safoz mu engel bana .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?