- Reaksiyon puanı
- 59,029
- Puanı
- 1,060
Sen elenmedin mi hala 😱
Sen elenmedin mi hala 😱
Gülmekten üzülemiyorum sana yoksa başka bşiden değilForumun %90'ının hayatında dinlemediği bir grubu alıp 7. haftaya gelebilen başka birini bulursan üzülmezsin
Şebnemden iyi yarışıyor bu tuhaf adamıyla @batuhankaralar daha önc e aldı türklerdenSen elenmedin mi hala 😱
Yıldız Tilbe'yi gömmeden elenmeyi düşünmüyorumSen elenmedin mi hala 😱
Seni güldürebiliyorsam ne mutlu banaGülmekten üzülemiyorum sana yoksa başka bşiden değil
Kız senin boncukların daha güzel bu ne be@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
Yedek sunucu Alamancı @kerem oyları ,benim gibi boncuklu bişi denemişte beceremememiş değişik bişi olmuş
11p) Dua Lipa
11p) Murat Boz
11p) Mabel Matiz
11p) Kıraç
11p) Imagine Dragons
7p) Şebnem Ferah
7p) Barış Manço
7p) Yıldız Tilbe
7p) Buray
7p) Oğuzhan Koç
7p) Mustafa Sandal
bencede ayolŞebnemden iyi yarışıyor bu tuhaf adamıyla @batuhankaralar daha önc e aldı türklerden@serhatt @dreamy
Tam senlik bir grup seçtim bu parlak çocuklar elenir mi yabencede ayol
Aaa naptın @mrt-06 😱😱😱 @xemrexxx @serhatt @Yiğitt @Bully @batuhankaralar@mrt-06 oylarını göndemediği ve şarkısını geç yolladığı için -20 ceza puanı almıştır. Son puan durumundan sonra aldığı puanların 20'si çıkarılacaktır.
@dreamy'nin Oyları:
10 - Dua Lipa
9 - Mustafa Sandal
8 - Buray
7 - Mabel Matiz
6 - Barış Manço
5 - Kıraç
4 - Murat Boz
3 - Imagine Dragons
2 - Yıldız Tilbe
1 - Oğuzhan Koç
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
Kötüydü yine şarkın, bu puanı bile zor verdim kayırayım dedim senle 2 kişiyi.7 ve 13 ne be ben de 10 falan bekliyordum.@kerem
Kimyaları tuttuŞebnemden iyi yarışıyor bu tuhaf adamıyla @batuhankaralar daha önc e aldı türklerden@serhatt @dreamy
Bu haberi niye daha önce vermedin ya, şer ittifakından bir üye daha eksiliyor@mrt-06 oylarını göndemediği ve şarkısını geç yolladığı için -20 ceza puanı almıştır. Son puan durumundan sonra aldığı puanların 20'si çıkarılacaktır.
@dreamy'nin Oyları:
10 - Dua Lipa
9 - Mustafa Sandal
8 - Buray
7 - Mabel Matiz
6 - Barış Manço
5 - Kıraç
4 - Murat Boz
3 - Imagine Dragons
2 - Yıldız Tilbe
1 - Oğuzhan Koç
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?