eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon 7. Hafta Sonuçları

Emeklerine sağlık.
Harika kotardın yarışmayı.
Çiğdem’in yokluğunu aratmadın.

Reactions: kerem and Çiğdem
Çok güzel yürüttün kesinlikle cnm emeklerine sağlık

Allah'a şükür final puanı aldık
Elenen Batuhan üzgün müyüm tartışılır .ss

Şükürler olsun elenmedik, bu saatten sonra şampiyonluk yolculuğumuz başlıyor. Hayırlı olsun Fav10'a... O değil de ucuz kurtarmışım neyse ki.

Geçmiş olsun @batuhankaralar büyük renk kattın, epey eğlendik sohbetlerde.

Final puanı kazananları tebrik ediyorum.

Ben oy kullanırken hiçbir zaman hangi üye hangi şarkıcıyla yarışıyor diye bakmadım. Bundan dolayı içim rahat. Ek olarak @Yiğitt kırılmasın diye Yıldız Tilbe'ye sürekli 1 puan vermemin sebebini de bu hafta söyledim, benim müzik zevkime uymuyor ve bu yüzden 1 puan veriyorum. Bana kalırsa Imagine Dragons'un hiçbir şarkısı 1 puanı hak etmiyordu, kaldı ki Believer olsun Natural olsun bu şarkılar bile elenme potasından döndü. Selda Bağcan ile ikinci haftada elenen bir yarışmacı olarak bu yarışmada hak edene hak ettiği puanın verilmediğini düşünüyorum. İnsanların yüzüne gülüp arkasından vuranları da unutmuş değilim bu lafımı üstüne alınan alınabilir.

Bu vesileyle de dizi işlerimin yoğunluğundan dolayı foruma uzun bir süre ara veriyorum. Kendinize iyi bakın ?

Simdi herkes göbek atabilir.

Yine ms sonrası ayrılık

Reactions: alperuz
Emeğine sağlık, tatilinden bizlere vakit ayırman büyük bir incelik bence ♥ @kerem

Son düzenleme:
Reactions: Çiğdem
Inanmıyorum ya. Bu şarkıyla hem de nasıl elendi o grup. O elenmese de Mustafa Sandal gidiciymiş, o da kabul edilir bir sonuç olmazdı. Yazık oldu Imagine'e. Geçmiş olsun @batuhankaralar

Reactions: batuhankaralar