Sormaz olaydım
Sormaz olaydım
Doğru diyorsun, neyse Buray-Yıldız el ele finale.Sen hata yapmazsın, benim dediğim gibi olmuştur.
Çok fark yok iki yüksek puanla yükselişe geçeriz.3. Puan Durumu:
Barış Manço 138
Dua Lipa 137
Mabel Matiz 135
Murat Boz 127
Buray 121
Şebnem Ferah 119
Kıraç 104
Imagine Dragons 94
Yıldız Tilbe 91
Mustafa Sandal 88
Oğuzhan Koç 84
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
Bu hafta skandal birisi elenecek gibi hissediyorum3. Puan Durumu:
Barış Manço 138
Dua Lipa 137
Mabel Matiz 135
Murat Boz 127
Buray 121
Şebnem Ferah 119
Kıraç 104
Imagine Dragons 94
Yıldız Tilbe 91
Mustafa Sandal 88
Oğuzhan Koç 84
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
nesine güldün haspaSaf sevgi ve serhatay resmen saba Tümer x meryoşum Ka kahkaha attım
Elense de rahatlasak hepimiz, yarışmanın ruhuna aykırı en baştaKıraç biraz dengeliyor gibi ama @Yiğitt elenmesin Atacan Musti @mesmeso61 elenmesinler yine burada kurban belli @batuhankaralar@serhatt @dreamy @ozgur2113 @xemrexxx @Bully
Imagine de elemeye.Doğru diyorsun, neyse Buray-Yıldız el ele finale.
Kıraç'a verdiğim puanla seni postalıyoruz, @Çiğdem bunun helvasını kavurmaya başla bir düşmanımı daha yedimElense de rahatlasak hepimiz, yarışmanın ruhuna aykırı en başta
Kesinlikle Imagine elenmeliKıraç biraz dengeliyor gibi ama @Yiğitt elenmesin Atacan Musti @mesmeso61 elenmesinler yine burada kurban belli @batuhankaralar@serhatt @dreamy @ozgur2113 @xemrexxx @Bully
En önemlisi gıcık kapmıcam kadın şarkıcı buluyorsun eğer kadın şarkıcıysa adayın merak ettimÇok fazla tanınmış şarkıcılarla değil ama daha çok sürpriz yapacak şarkıcılarla yarışmayı daha çok seviyorum aslında o açıdan hep o tarz şarkıcılarla yarıştım. Biraz strateji hatası yapmışım yoksa 10.hafayıda bulabilirdi Tuğba
Bu arada sonraki sezon yarışacağım aday şarkıcı bulunmuştur
Tatlım benim rakibim Kıraç değil kiKıraç'a verdiğim puanla seni postalıyoruz, @Çiğdem bunun helvasını kavurmaya başla bir düşmanımı daha yedim
Rakibim olmayanların söz hakkı da olmamalıKesinlikle Imagine elenmeli
Kaderin önüne geçilmiyor canım yapacak bir şey yokGerçi dısarıda kalan şarkılar çok iyiydi geçen saymastımya acaba dicemde olan olmus @bazinga kurtulaya baksın ama Mustimin kaderi bu tam iyilere geçecekken eliyorlar
Emre’nin neyini kıskanacam be.
-20 Cezası varmısTatlım benim rakibim Kıraç değil ki
Imagine Dragons 94
Yıldız Tilbe 91
Mustafa Sandal 88
Oğuzhan Koç 84
Rakibim olmayanların söz hakkı da olmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?