@xemrexxx dua et gitmeyeyim, gitmezsem seni çok seveceğim.
Kendisi felaket tellalı.İzleyemiyorum ama iyi bişi demezsin sen adama @ozgur2113
Acaba ne karşılığındaÇokça amin.
Nasıl da savunuyor beni
Çok fazla tanınmış şarkıcılarla değil ama daha çok sürpriz yapacak şarkıcılarla yarışmayı daha çok seviyorum aslında o açıdan hep o tarz şarkıcılarla yarıştım. Biraz strateji hatası yapmışım yoksa 10.hafayıda bulabilirdi TuğbaAaa bilmiyorum cnm bende son 3 haftadır sizle öğreniyorum ama renk kattın yanı birazda tanıttın bence
Sen saf sevgiden ne anlarsın.Acaba ne karşılığında
Aşkım biz bir'izÇokça amin.
Nasıl da savunuyor beni
Ay çaktırma, şarkı seçimlerinde hata yapmışım. Bu hafta hatamın bedelini ödüyorum sadece...Daha çok güzel şarkılar var bu hafta dinlenmeye çekildin sadece.
Keşke 1 verseymişim
Acaba ne karşılığında
Sen hata yapmazsın, benim dediğim gibi olmuştur.Ay çaktırma, şarkı seçimlerinde hata yapmışım. Bu hafta hatamın bedelini ödüyorum sadece...
Saf sevgi ve serhat ay resmen saba Tümer x meryoşum Ka kahkaha attımSen saf sevgiden ne anlarsın.
Yıldız Tilbe zirve yürüyüşüne başladı.3. Puan Durumu:
Barış Manço 138
Dua Lipa 137
Mabel Matiz 135
Murat Boz 127
Buray 121
Şebnem Ferah 119
Kıraç 104
Imagine Dragons 94
Yıldız Tilbe 91
Mustafa Sandal 88
Oğuzhan Koç 84
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
Cidden ilginç 😱3. Puan Durumu:
Barış Manço 138
Dua Lipa 137
Mabel Matiz 135
Murat Boz 127
Buray 121
Şebnem Ferah 119
Kıraç 104
Imagine Dragons 94
Yıldız Tilbe 91
Mustafa Sandal 88
Oğuzhan Koç 84
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
Kıraç biraz dengeliyor gibi ama @Yiğitt elenmesin Atacan Musti @mesmeso61 elenmesinler yine burada kurban belli @batuhankaralar @serhatt @dreamy @ozgur2113 @xemrexxx @Bully3. Puan Durumu:
Barış Manço 138
Dua Lipa 137
Mabel Matiz 135
Murat Boz 127
Buray 121
Şebnem Ferah 119
Kıraç 104
Imagine Dragons 94
Yıldız Tilbe 91
Mustafa Sandal 88
Oğuzhan Koç 84