Yerlilerden elenecekse Mustafa Sandal elenmelidir, yakıştıramıyorum yarışmamıza maalesef. Diğer yerli yarışmacılar gayet başarılı, yabancılardan da bir favori ismim var.![]()
İnş benim
Yerlilerden elenecekse Mustafa Sandal elenmelidir, yakıştıramıyorum yarışmamıza maalesef. Diğer yerli yarışmacılar gayet başarılı, yabancılardan da bir favori ismim var.![]()
Hoş buldumÇayımı kahvemi içtim sonuçlarda enerjik olabilmek için
Umarım istediğim bir eleme olur yoksa cıngar çıkarırım![]()
İnş. olmaz.Hoş buldumÇayımı kahvemi içtim sonuçlarda enerjik olabilmek için
Umarım istediğim bir eleme olur yoksa cıngar çıkarırım![]()
Bu hafta sanki yanlış isimle gelmişsin gibi, umarım elenmezsin.İnş benim![]()
Ama benim dizim var hem maçta var salı yap o yuzden
Bu son hafta tüm gücünü tüket benim sunuculumda hafifleyip gel
Bu hafta sanki yanlış isimle gelmişsin gibi, umarım elenmezsin.![]()
Yürü git beYerlilerden elenecekse Mustafa Sandal elenmelidir, yakıştıramıyorum yarışmamıza maalesef. Diğer yerli yarışmacılar gayet başarılı, yabancılardan da bir favori ismim var.![]()
Bu son hafta tüm gücünü tüket benim sunuculumda hafifleyip gel![]()
![]()
![]()
Haklı
Teşekkür ediyoruz objektif yorumun içinBenim kendi görüşüm tabi bu ama @bazinga şunu net diyim yani çeyrek yarı final olmak üzere son üçlüde bence en sağlım üçlü Mustide var buna Tarkanda dahil diğerlerinden 1 tık yukarıda yanı üyük finallik 3 şarkı istediğini çeyreğe koy istedini yarıya istedini finale , ben 2 sezondur acaba oraya kalsam nolurdu diye düşünüp duruyorum inş kalırda görürüz![]()
![]()
![]()
Dizi yokmuşkı sen maçmı izliyorsun beAma benim dizim var hem maçta var salı yap o yuzden![]()
Bunlar benim düşüncelerim, sandalla beraber gider umarım.
Kız Ender Argun varDizi yokmuşkı sen maçmı izliyorsun be![]()
Vaden doldu, zaten elen artık yeter.Bu şarkı yabancı severlerden iyi puan alır, ben yerliler kızışacak diyorum bu hafta![]()