eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon 6. Hafta - Oylama Başladı!

Oylarımı kullandım. Bence iyi bir haftaydı. Bir şarkı hariç bütün şarkıları beğendim herkes güzel şarkılar ile gelmiş. Öyle üff çok kötü bu dediğim olmadı.:F

Başarılar.

• Harika
Reactions: Çiğdem
Yarın inş aksaklık olmazsa haftayı başlatıcam tabi sen haber bekle yinede :A

Doktoru boş ver alamancının yanında olun :A :A :A
Çiğdem gerçekten çok zor iş biliyorsun, Allahtan okulum 2 hafta tatile girdi yoksa sırtlanamazdım bu yarışmayı. Harun da çalışınca seve seve aldım aksaklık olmasın diye. :A

Evet, konuyu çoşturun ben zaten telefondan girdiğim için oyları açıklayabiliyorum. :A @serhatt @xemrexxx @Harunnn60

• Harika
Çiğdem gerçekten çok zor iş biliyorsun, Allahtan okulum 2 hafta tatile girdi yoksa sırtlanamazdım bu yarışmayı. Harun da çalışınca seve seve aldım aksaklık olmasın diye. :A

Evet, konuyu çoşturun ben zaten telefondan girdiğim için oyları açıklayabiliyorum. :A @serhatt @xemrexxx @Harunnn60
Çok tşşk cnm emeklerini biliyoruz benden iyide kimse anlamayaz zaten hakkın ödenmez :bhr::bhr::bhr: @Harunnn60

Ben olmasam da konuyu coşturacak adam çok :A @Çiğdem

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem and kerem
Kaydetmiş saatin dolmasını bekliyordur :A :A :A @xemrexxx oyunu sayma :F :F :F @serhatt @Harunnn60
sizi de bunlar gibi yollucam:A
HFGHFGHFGHFG.png

• İlginç