gebersin
Ben telefondan net kullanmıyorum biliyorsunuz 1 kere bile denemedim foruma girmeyiModemide yapacaklar diye kuvvetli paketde gerek görmedim 6 gb yükledim onlar gelene kadar idare etsin yeter diye tabi leptoptan girince çok yiyor video açmıcan fotolu resimli yerlerde dolasmıcan fotoyu görünce bile yiyormuş senin tıklamana gerek yokmuş , gündüzleri nete girmeyip gece buraya bakıp öyle idare ediyorum [[/USER]
![]()
Korkma o kadar bi şey olmazFoto moto atma ben tıklayınca yiyor sanıyordum paylaşılmış fotoyu görürsen bile video izlemiş kadar yiyormuş oyüzden forumda dolaşamıyorumya![]()
![]()
@serhatt
Vlla salı arızaya bildirmiştik güya 2-3 gün içinde gelirler diyordum ama belli olmuyor yarın inş gelirler cumartesi çalısıyorlarmı bilmiyorumda çalısıyorlarsalar pazar olmadan hallolur inşne zaman geliyorlar bakmaya![]()
Korkutuyor bu sevincin beni
zil takar oynarım
sen kork zaten bir gün bir kuytuda cesedini bulabilirlerKorkutuyor bu sevincin beni![]()
Başkanlara attım zaten oyüzden haftayıBence açılış konularının ilk mesajında yer alan sanatçı gifleri olmasa da olur, zira hem sayfanın kasmasına neden oluyor hem de mobil veri kullananların verisini gereksiz yere bitiriyor![]()
sakalsız daha iyi
Onlar kolay gelmez bacımVlla salı arızaya bildirmiştik güya 2-3 gün içinde gelirler diyordum ama belli olmuyor yarın inş gelirler cumartesi çalısıyorlarmı bilmiyorumda çalısıyorlarsalar pazar olmadan hallolur inş![]()
Üzülmez misinsen kork zaten bir gün bir kuytuda cesedini bulabilirler![]()
Saçmalama bu hali de çok iyisakalsız daha iyi![]()
Oluyormuş leptoptan bağlanınca yanı 1 saat dikkat etme bitirirsinKorkma o kadar bi şey olmaz![]()
fındık paralarına azıcık kıy sendeOluyormuş leptoptan bağlanınca yanı 1 saat dikkat etme bitirirsin![]()
ben bebeksi seviyorumSaçmalama bu hali de çok iyi![]()
Gerçekten zahmetli bir iş. O videoları kes yükle, oynatma listesi yap, forumdan paylaş, sonra özelden bildir. En son onları topla, puanları paylaş. Gerçekten zor o yüzden iki kişi olmamıza rağmen.Aaa zaten hakkınız ödenmez @Harunnn60Gerçekten çok zahmetli birşey reelden 2-3 saat zaman ayırıyorsun zaten bu süreçte sizde anlamışsınızdır yaşayarak en zahmetli yarışma
Saat geç oldu için yeterli toplayamazsanız pazarada atabilirsiniz cumartesi bir son duruma bakıp sonucta bu şartlarda bile sunmaya çalısıyoruz anlayışla karşılarlar
![]()
kız fındık mı kalmış hepsini yiyip yiyip düz duvara tırmanıyormuş giresundafındık paralarına azıcık kıy sende@xemrexxx
Burak denizi sevmek kim sen kim had bilben bebeksi seviyorum![]()
Aylık paket yap canım, en zahmetsizi biliyorsun.Ben telefondan net kullanmıyorum biliyorsunuz 1 kere bile denemedim foruma girmeyiModemide yapacaklar diye kuvvetli paketde gerek görmedim 6 gb yükledim onlar gelene kadar idare etsin yeter diye tabi leptoptan girince çok yiyor video açmıcan fotolu resimli yerlerde dolasmıcan fotoyu görünce bile yiyormuş senin tıklamana gerek yokmuş , gündüzleri nete girmeyip gece buraya bakıp öyle idare ediyorum @mrt-06 @serhatt @xemrexxx @sokak sanati @Harunnn60 @Bully
![]()