eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 5.Hafta (Oylama Başladı! Cumartesi 21:00)

jensen ın çıplak fotolarını atayım internetin yok diye bakama :A ay resmen en etkili işkence yöntemini buldum :oley: @serhatt @Bully @mrt-06 @xBUGRAx @Dosi @vadikızı @MasacRE @dreamy
72257

Ben telefondan net kullanmıyorum biliyorsunuz 1 kere bile denemedim foruma girmeyi :A Modemide yapacaklar diye kuvvetli paketde gerek görmedim 6 gb yükledim onlar gelene kadar idare etsin yeter diye tabi leptoptan girince çok yiyor video açmıcan fotolu resimli yerlerde dolasmıcan fotoyu görünce bile yiyormuş senin tıklamana gerek yokmuş , gündüzleri nete girmeyip gece buraya bakıp öyle idare ediyorum [[/USER] :A

Bence açılış konularının ilk mesajında yer alan sanatçı gifleri olmasa da olur, zira hem sayfanın kasmasına neden oluyor hem de mobil veri kullananların verisini gereksiz yere bitiriyor :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
Bence açılış konularının ilk mesajında yer alan sanatçı gifleri olmasa da olur, zira hem sayfanın kasmasına neden oluyor hem de mobil veri kullananların verisini gereksiz yere bitiriyor :A
Başkanlara attım zaten oyüzden haftayı :A :A :A İlk sayfayada tıklamıyorum :F

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Aaa zaten hakkınız ödenmez @Harunnn60 :bhr: Gerçekten çok zahmetli birşey reelden 2-3 saat zaman ayırıyorsun zaten bu süreçte sizde anlamışsınızdır yaşayarak en zahmetli yarışma :A Saat geç oldu için yeterli toplayamazsanız pazarada atabilirsiniz cumartesi bir son duruma bakıp sonucta bu şartlarda bile sunmaya çalısıyoruz anlayışla karşılarlar :bhr::bhr::bhr:
Gerçekten zahmetli bir iş. O videoları kes yükle, oynatma listesi yap, forumdan paylaş, sonra özelden bildir. En son onları topla, puanları paylaş. Gerçekten zor o yüzden iki kişi olmamıza rağmen. :bhr:

Umarım bir an önce netin düzelir, bekliyoruz bir an önce. :Z

• Harika
Ben telefondan net kullanmıyorum biliyorsunuz 1 kere bile denemedim foruma girmeyi :A Modemide yapacaklar diye kuvvetli paketde gerek görmedim 6 gb yükledim onlar gelene kadar idare etsin yeter diye tabi leptoptan girince çok yiyor video açmıcan fotolu resimli yerlerde dolasmıcan fotoyu görünce bile yiyormuş senin tıklamana gerek yokmuş , gündüzleri nete girmeyip gece buraya bakıp öyle idare ediyorum @mrt-06 @serhatt @xemrexxx @sokak sanati @Harunnn60 @Bully :A
Aylık paket yap canım, en zahmetsizi biliyorsun. :A

• Güldürdün