Ne sahneymiş ya izlemek istemiyorum.
Ne sahneymiş ya izlemek istemiyorum.
Benden size tavsiye @batuhankaralar a şu videoyu açtığınızdaki uygulamayı yapamadığınız her hafta elenme telaşından kurtulmazsınız @xBUGRAx @ozgur2113 @TolstoyevskiŞu yabancıların iyi gelmesi hiç hiç iyi olmadı...
İyiler mi cidden o kadarŞu yabancıların iyi gelmesi hiç hiç iyi olmadı...
Aynen bela gibi çocuk, Bu Şarkı Benim'de yarı finale kadar takılmıştı zaten peşime.Benden size tavsiye @batuhankaralar a şu videoyu açtığınızdaki uygulamayı yapamadığınız her hafta elenme telaşından kurtulmazsınız @xBUGRAx @ozgur2113 @Tolstoyevski@Bully @xemrexxx
Şansıda yalver gidiyor onunAynen bela gibi çocuk, Bu Şarkı Benim'de yarı finale kadar takılmıştı zaten peşime.@batuhankaralar
O halde diğerleri düşünsün ne diyelimŞansıda yalver gidiyor onunAma doğum haftasında elenmicek sözüm var @batuhankaralar a@dreamy @xBUGRAx @xemrexxx
Kazanan hep sen oluyorsunElenirsede
Bende kaçıyorum daha şarkı yapacamKazanan hep sen oluyorsun
İşin rast gitsinBende kaçıyorum daha şarkı yapacam
Sanada ve tek gözü açık uyuyup bizi gözetleyen @xemrexxx e deİşin rast gitsin
Cicili bicili rüyalar
Tamam bende o iş yine
Başkan boş boş dolanmayıp işe yarasınlarTamam bende o iş yine
Emre'yi niye etiketliyon, ulaşabilse ulaşacak sankiKime hayrı olmuş ki şimdiye kadar
Baba Candır'ı ezbere bilecek kadar izlemişimdir.Sen de mi izliyordun? Eğer öyleyse sana da gelsin.Diziyi izlememiştim pek ama Ece ve Haluk’u severdim. Bu şarkı da çiftle özdeşleşti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?