eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 3.Hafta(Oylama Başladı Salı 21:00)

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060

Final Puanları Alanlar
Barış Manço 5
Kıraç 3
Şebnem Ferah 2
Yıldız Tilbe 1
Oğuzhan Koç 1

Son Şarkı Gönderme Tarihi : 22 Eylül Pazar 17:00

-Kurallar-
17 yarışmacımız var yarışma 15 hafta sürüp 15 şarkı gerekecek , bu sezon 12.hafta 2 eleme yapılacak , böylece çeyrek finale yine 1 kişi fazla olarak 5 kişi katılabilecek.

Recap Süreleri ilk 5 hafta 60 saniye olacak şarkıyı tamamlamak için 7-8 saniye fazladan olabilir 6.haftayla birlikte 90 saniye süreye çıkacak

Şarkı gönderme ve oy yollama süreleri ilk 5 hafta, 2 şer gün olacak, 6.haftayla birlikte ise şarkı gönderme süresi 1 güne düşecek

Şarkıyı geç gönderenler -5 oy yollamayan yarışmacılar -15 ceza puanı alacaklar

Elenen Yarışmacılar
1.Hafta

-Yarışmacılar-

-Juriler-
@Bully
@Aserat
@GunesinOglu
@MEnes
@MasacRE-
@vadikızı
@YıldırıM
@cookies
@DarkLegenD
@HachiKo
@tolgab
@Maskeli Fedai
@offensive
@soo
@alperuz
@Billy Kane
@S.G.A.T.

-Juri Başkanları-
Milli Şef @sokak sanati

Korişimiz @xemrexxx

Pehh başkanı @Harunnn60

Alamancı @kerem

Güllü @serhatt

Son Oy Gönderme Tarihi : 24 Eylül Salı 21:00
1 Yıldız Tilbe - Yar Yanına Geleceğim
2 Mustafa Sandal - Gidenlerden
3 Imagine Dragons - Believer
4 Murat Boz - Püf
5 Oğuzhan Koç - Giden Günlerim Oldu
6 Ajda Pekkan - Oyalama Beni
7 Tuğba Yurt - Yine Sev Yine
8 Şebnem Ferah - Çakıl Taşları
9 Mabel Matiz - Ahu
10 Kıraç - Zerda
11 Barış Manço - Ali Yazar Veli Bozar
12 Buray Gitmem Gerek 1.02-2.05
13 Nil - Organize İşler 1.07 - 2.08
14 Katy Perry - The One That Got Away 1.34 - 2.24
15 Dua Lipa - Scared To Be Lonely 1.24-2.28

Sözü ve müziği Eda - Metin Özülkü çiftine ait olan, 1993 yılında çıkan " Oyalama Beni " 2010 yılında Burak Yeter tarafından yeniden aranje edilmiş ve o yıl disco, plajların en çok çalınan şarkılarından olmuştu.

@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed

Herkese bol şans. İyi şarkılarla gelin iyi puanlar alın.

Reactions: Çiğdem

Benim için harika bir şarkı bu. Ama yabancı olarak harcarlar benim de çok güçlü bir şarkıyla gelmem gerekiyor.

Reactions: batuhankaralar
Believer'i 3. haftadan harcadığına göre yarışmadan ümidini kestin, en iyi şarkıları kullanıp eleneyim diyorsun demek

Sen Ajda Pekkan ile mi yarışıyorsun yoksa Burak Yeter ile mi, bu ne yahu normal versiyonla gelsene

Reactions: ozmoturk
Show başlıyor

Buradan bakınca berbat bir strateji olarak görünüyor
Neyse bu haftayı geçtin diyebiliriz en azından o da bir şeydir
Finaller için sakladığım 4-5 güzel şarkısı var, bunları üç haftada bir kullansam hedeflediğim yere ulaşıyorum
Tabi diğer şarkılarla elenmemem lazım bunun için de yabancı severler birliğinin desteğine ihtiyacım var

Reactions: MasacRE
Imagine Dragons’un pek çok şarkısı sağlamdır, sözleri de çoğu zaman harikadır. Bu şarkı ise en üst noktalarından biri kesinlikle.
Tam puanı almak için diğerlerinin çok olağanüstü bir şeylerle gelmesi gerekecek.