Şu anda çatlıyordur zaten evet
Benim oylarım açıklanmadı o yüzden o puanı alamayacağım kesin artık sağlık olsun.@Ahmed @S.G.A.T. Elenme yarısında
@Tolstoyevski @mrt-06 zirve
@Yiğitt @dreamy 1 puan derdindeler
@xemrexxx @MasacRE @xBUGRAx @ozgur2113 @Harunnn60 @kerem @sokak sanati
Yok artık.
Yıldız Tilbe ile aranızdayım
Duman da Katy Perry de elenmesin. Oğuzhan elenmeli.@Ahmed @S.G.A.T. Elenme yarısında
@Tolstoyevski @mrt-06 zirve
@Yiğitt @dreamy 1 puan derdindeler
@xemrexxx @MasacRE @xBUGRAx @ozgur2113 @Harunnn60 @kerem @sokak sanati
Duman da Katy Perry de elenmesin. Oğuzhan elenmeli.
İlk 3'tesin an itibariyle.Açıkçası daha kötü bekliyordum, ilk oyları saymazsak benim için sürpriz bir şekilde ilerliyor oylama
HayırGeçen sene kim şampiyon oldu onu bile mi hatırlamıyorsun?
Bildiğine göre artık daha yüksek verirsinvalla @xemrexxx onunla yarışıyor sanıyordum ama çok isim varken kimin kimle yarıştığını bilmemek en iyisi zaten
@Harunnn60 teşekkürler aşkım, iyi sayılır.Peh başkanı
@Harunnn60
Bu hafta geçen haftaya göre düşüş var şarkı kalitesinde.Ama iyi şarkılarda vardı hakkını yememek lazım.
Ajda Pekkan 16 ( Daha net söylediği şarkısı vardı sırf klipli olsun istenmiş ama ses kalitesinde düşüş var ve recap erken bitmiş. Şimdilik puan kurmuyorum ama bir daha olursa kırarım.)
Katy Perry 15 ( Biraz daha güzel recap seçilebilirdi bir eksiklik var o yüzden kırdım puan.)
Imagine 15 ( Şuanlık iyi gidiyor nazar değmesin.)
Tuğba Yurt 14 ( Yavaş ama emin adımlarla yükseliyorsun.)
Buray 14 (Millet düşük vermiş ama gayet iyi bence, birde bu şarkısı popüler bir şarkı bu haftadan kullanılmasına şaşırdım.)
Yıldız Tilbe 14 ( Geçen haftadan sonra ilaç gibi geldi.)
Barış Manço 14 ( Geçen hafta beğenmemiştim ama bu hafta beğendim, yükseliş var.)
Kıraç 13 (Üzülerek veriyorum ama iyiler arasında düşük kaldı sanki..)
Duman 13 ( Şarkıda eksiklik var ama ileri ki haftalarda potansiyal var, bu hafta içime sinmedi yoksa favorilerimden birisi. ]
Dua Lipa 13 ( Zayıf geldi bana zaten şarkının dinlenmesi de az.)
Murat Boz 12
Mabel 12 ( yorumlarda şarkıda ne dediği anlaşılmıyor denmiş ama adamın söyleyiş tarzı böyle
Şebnem Ferah 10 ( Geçen haftadan sonra hiç beğenmedim maalesef, geçen hafta tam puan vermiştim ama olmamış)
Son 3 şarkı da hiçbir duygu geçmedi maalesef.Daha iyi şarkılar. Bekliyorum.
@Harunnn60 gibi kaliteye değer veren üyeler az olmasa liderlik savaşı veriyordum, teşekkürlerPeh başkanı
@Harunnn60
Bu hafta geçen haftaya göre düşüş var şarkı kalitesinde.Ama iyi şarkılarda vardı hakkını yememek lazım.
Ajda Pekkan 16 ( Daha net söylediği şarkısı vardı sırf klipli olsun istenmiş ama ses kalitesinde düşüş var ve recap erken bitmiş. Şimdilik puan kurmuyorum ama bir daha olursa kırarım.)
Katy Perry 15 ( Biraz daha güzel recap seçilebilirdi bir eksiklik var o yüzden kırdım puan.)
Buray 14 (Millet düşük vermiş ama gayet iyi bence, birde bu şarkısı popüler bir şarkı bu haftadan kullanılmasına şaşırdım.)
Barış Manço 14 ( Geçen hafta beğenmemiştim ama bu hafta beğendim, yükseliş var.)
Duman 13 ( Şarkıda eksiklik var ama ileri ki haftalarda potansiyal var, bu hafta içime sinmedi yoksa favorilerimden birisi. ]
Murat Boz 12
Mabel 12 ( yorumlarda şarkıda ne dediği anlaşılmıyor denmiş ama adamın söyleyiş tarzı böyle
Şebnem Ferah 10 ( Geçen haftadan sonra hiç beğenmedim maalesef, geçen hafta tam puan vermiştim ama olmamış)
@Harunnn60 bu ne .sPeh başkanı
@Harunnn60
Murat Boz 12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?