Şu anda çatlıyordur zaten evet
Benim oylarım açıklanmadı o yüzden o puanı alamayacağım kesin artık sağlık olsun.@Ahmed @S.G.A.T. Elenme yarısında
@Tolstoyevski @mrt-06 zirve
@Yiğitt @dreamy 1 puan derdindeler
![]()
![]()
@xemrexxx @MasacRE @xBUGRAx @ozgur2113 @Harunnn60 @kerem @sokak sanati
Yok artık.
Yıldız Tilbe ile aranızdayım![]()
Duman da Katy Perry de elenmesin. Oğuzhan elenmeli.@Ahmed @S.G.A.T. Elenme yarısında
@Tolstoyevski @mrt-06 zirve
@Yiğitt @dreamy 1 puan derdindeler
![]()
![]()
@xemrexxx @MasacRE @xBUGRAx @ozgur2113 @Harunnn60 @kerem @sokak sanati
Duman da Katy Perry de elenmesin. Oğuzhan elenmeli.![]()
İlk 3'tesin an itibariyle.Açıkçası daha kötü bekliyordum, ilk oyları saymazsak benim için sürpriz bir şekilde ilerliyor oylama![]()
HayırGeçen sene kim şampiyon oldu onu bile mi hatırlamıyorsun?![]()
Bildiğine göre artık daha yüksek verirsinvalla @xemrexxx onunla yarışıyor sanıyordum ama çok isim varken kimin kimle yarıştığını bilmemek en iyisi zaten![]()
@Harunnn60 teşekkürler aşkım, iyi sayılır.Peh başkanı
@Harunnn60
![]()
Bu hafta geçen haftaya göre düşüş var şarkı kalitesinde.Ama iyi şarkılarda vardı hakkını yememek lazım.
Ajda Pekkan 16 ( Daha net söylediği şarkısı vardı sırf klipli olsun istenmiş ama ses kalitesinde düşüş var ve recap erken bitmiş. Şimdilik puan kurmuyorum ama bir daha olursa kırarım.)
Katy Perry 15 ( Biraz daha güzel recap seçilebilirdi bir eksiklik var o yüzden kırdım puan.)
Imagine 15 ( Şuanlık iyi gidiyor nazar değmesin.)
Tuğba Yurt 14 ( Yavaş ama emin adımlarla yükseliyorsun.)
Buray 14 (Millet düşük vermiş ama gayet iyi bence, birde bu şarkısı popüler bir şarkı bu haftadan kullanılmasına şaşırdım.)
Yıldız Tilbe 14 ( Geçen haftadan sonra ilaç gibi geldi.)
Barış Manço 14 ( Geçen hafta beğenmemiştim ama bu hafta beğendim, yükseliş var.)
Kıraç 13 (Üzülerek veriyorum ama iyiler arasında düşük kaldı sanki..)
Duman 13 ( Şarkıda eksiklik var ama ileri ki haftalarda potansiyal var, bu hafta içime sinmedi yoksa favorilerimden birisi. ]
Dua Lipa 13 ( Zayıf geldi bana zaten şarkının dinlenmesi de az.)
Murat Boz 12
Mabel 12 ( yorumlarda şarkıda ne dediği anlaşılmıyor denmiş ama adamın söyleyiş tarzı böyle
Şebnem Ferah 10 ( Geçen haftadan sonra hiç beğenmedim maalesef, geçen hafta tam puan vermiştim ama olmamış)
Son 3 şarkı da hiçbir duygu geçmedi maalesef.Daha iyi şarkılar. Bekliyorum.
@Harunnn60 gibi kaliteye değer veren üyeler az olmasa liderlik savaşı veriyordum, teşekkürlerPeh başkanı
@Harunnn60
![]()
Bu hafta geçen haftaya göre düşüş var şarkı kalitesinde.Ama iyi şarkılarda vardı hakkını yememek lazım.
Ajda Pekkan 16 ( Daha net söylediği şarkısı vardı sırf klipli olsun istenmiş ama ses kalitesinde düşüş var ve recap erken bitmiş. Şimdilik puan kurmuyorum ama bir daha olursa kırarım.)
Katy Perry 15 ( Biraz daha güzel recap seçilebilirdi bir eksiklik var o yüzden kırdım puan.)
Buray 14 (Millet düşük vermiş ama gayet iyi bence, birde bu şarkısı popüler bir şarkı bu haftadan kullanılmasına şaşırdım.)
Barış Manço 14 ( Geçen hafta beğenmemiştim ama bu hafta beğendim, yükseliş var.)
Duman 13 ( Şarkıda eksiklik var ama ileri ki haftalarda potansiyal var, bu hafta içime sinmedi yoksa favorilerimden birisi. ]
Murat Boz 12
Mabel 12 ( yorumlarda şarkıda ne dediği anlaşılmıyor denmiş ama adamın söyleyiş tarzı böyle
Şebnem Ferah 10 ( Geçen haftadan sonra hiç beğenmedim maalesef, geçen hafta tam puan vermiştim ama olmamış)
@Harunnn60 bu ne .sPeh başkanı
@Harunnn60
![]()
Murat Boz 12