@kerem Seçtirmiş sanırım o şarkıyı sana ve puanıNormal şartlarda elenmemem lazım ama bakalım
İlgi alaka bitti sanki @kerem sende öyle. 🙄Kimi yine
Yooo ben seçtim@kerem Seçtirmiş sanırım o şarkıyı sana ve puanı
Sen forumda değilsinki bir kere Senin dönmeni bekliyoruz biliyorsun @kerem @sokak sanatiİlgi alaka bitti sanki @kerem sende öyle. 🙄
Yokken niye yok diyorlar varkanda çekilmiyor diyorlar yanı varlığın ayrı dert yokluğun ayrı para para para şarkısı gibi @serhatt @Bully @Harunnn60
Istediğim gibi oy veremedim önce, sonra eli açık davrandığımı farkettim. Sıralama değişmedi ama.Oylarını merak ediyorum.
kız ben arkalı önlü sahneler çekmem senin gibi sapıkdeğilim .ss
Öyle bir konusmanız vardı sankıYooo ben seçtim
senin her yanın açık olsa da bişi farketmez tatlım aynı çekilmez tipsinIstediğim gibi oy veremedim önce, sonra eli açık davrandığımı farkettim. Sıralama değişmedi ama.
Kesin öyle olmuşturBir yanlıslık olmuştur
Barışmadımı onlar @xemrexxx
oylarım nasılBu arada ismini hak ediyor peh başkanımız kuvvetli bir pehh çekerek geldi sonuclara @Harunnn60 @kerem @sokak sanati @xemrexxx
O beğendiğini söylemişti ama ben listeme almıştımÖyle bir konusmanız vardı sankı
Gözden ırak olanlar gönülden ırak olurmuş derler ama sen göz içindeyken gönül dısı oluyorsun gözden ırak gönüllerde oluyorsun @Bullybu da bnm farkım .bhr: