Sen bildiğin işe geri dön boşver Beşiktaş'ı
Hiç de sıkıntılı değilim be aksine bu hafta iyi gideceğimi biliyordum
çenesi kopsunBiz haftanın enlerinde konustuk onu 1 geceyle 1 haftalık mesajından fazla yazıyorsun![]()
![]()
@Bully @serhatt @Harunnn60
kız senin karius hata yapmış karı gibi ağlıyordur şimdi
Ay bu iyice forumun edebini çökerttikız senin karius hata yapmış karı gibi ağlıyordur şimdineyse mesela @serhatt a karşı şu pozisyona çıksa serhatın itirazı olmaz bence .
Ekli dosyayı görüntüle 71762
3. sıraya mekanın sahibi gelmeli...@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed
3.Puan Durumu
1 Barış Manço 221
2 Kıraç 210
3 Şebnem Ferah 169
4 Yıldız Tilbe 168
5 Buray 164
6 Murat Boz 162
7 Mabel Matiz 160
8 Mustafa Sandal 156
9 Nil 156
10Tuğba Yurt 149
11 Oğuzhan Koç 147
12 Ajda Pekkan 139
13Dua Lipa 134
14
15
16
@kerem thank you tatlım lakin 16 point beklerdim senden...Alamancı @kerem
![]()
16p) Şebnem Ferah - Birileri Var
16p) Dua Lipa - Swan Song
(Muhteşem, haftanın şarkıları. İkisi de birbinden başarılı. Final puanı almayı hakediyorlar.)
15p) Ajda Pekkan - Haykıracak Nefesim
15p) Barış Manço - Bugün Bayram
15p) Kıraç - Oysa Bir Umuttu
15p) Imagine Dragons - Bad Liar
15p) Katy Perry - Swish Swish
(Kıraç ve Barış Manço'nun şarkılarını erken harcadığını düşünüyorum, onun dışında hepsi kendi alanında gayet başarılı şarkılar.)
14p) Nil Karaibrahimgil - Bronzlaşmak
14p) Murat Boz - Buralardan Giderim
14p) Mabel Matiz - Boyalı da Saçların
(Ortalamanın biraz üstünde şarkılar. Güzel ama insan bir çıkış beklemiyor değil. Nakaratları çok kuvvetli değil.)
13p) Yıldız Tilbe - Anma Arkadaş
13p) Tuğba Yurt - Kurşuni Renkler
13p) Buray - Kehanet
(Ortalama şarkılardı, ne çok iyiydi, ne çok kötüydü. Haftayı çıkarır. Yıldız ve Tuğba'dan çıkış bekliyorum hala. Buray'ın da şarkısını ilk kez dinledim.)
12p) Duman - Bal
12p) Mustafa Sandal - Dön Dünya
(Pek iyi şarkılar değildi, Duman'ın bu şarkısının özel olduğunu bilsem de dinlediğim bir şarkısı değil. Mustafa Sandal'ın geçen haftaki şarkısı buna bin basar.)
10p) Oğuzhan Koç - Yüzük
(Olmamış, bu puanı bile zor verdim. Çok kötü maalesef. Eser'le İbrahim şarkıyı kurtarmak için klibe eklenmiş resmen.)
o ka da birlikte mesai yaptınız @ozgur213 ile @serhatt üstünde çalıştınız![]()
Daha oy çok dur bakalımHiç de sıkıntılı değilim be aksine bu hafta iyi gideceğimi biliyordumsana dedim güveniyorum diye
![]()
Muhteşem oylarım..Alamancı @kerem
![]()
16p) Şebnem Ferah - Birileri Var
16p) Dua Lipa - Swan Song
(Muhteşem, haftanın şarkıları. İkisi de birbinden başarılı. Final puanı almayı hakediyorlar.)
15p) Ajda Pekkan - Haykıracak Nefesim
15p) Barış Manço - Bugün Bayram
15p) Kıraç - Oysa Bir Umuttu
15p) Imagine Dragons - Bad Liar
15p) Katy Perry - Swish Swish
(Kıraç ve Barış Manço'nun şarkılarını erken harcadığını düşünüyorum, onun dışında hepsi kendi alanında gayet başarılı şarkılar.)
14p) Nil Karaibrahimgil - Bronzlaşmak
14p) Murat Boz - Buralardan Giderim
14p) Mabel Matiz - Boyalı da Saçların
(Ortalamanın biraz üstünde şarkılar. Güzel ama insan bir çıkış beklemiyor değil. Nakaratları çok kuvvetli değil.)
13p) Yıldız Tilbe - Anma Arkadaş
13p) Tuğba Yurt - Kurşuni Renkler
13p) Buray - Kehanet
(Ortalama şarkılardı, ne çok iyiydi, ne çok kötüydü. Haftayı çıkarır. Yıldız ve Tuğba'dan çıkış bekliyorum hala. Buray'ın da şarkısını ilk kez dinledim.)
12p) Duman - Bal
12p) Mustafa Sandal - Dön Dünya
(Pek iyi şarkılar değildi, Duman'ın bu şarkısının özel olduğunu bilsem de dinlediğim bir şarkısı değil. Mustafa Sandal'ın geçen haftaki şarkısı buna bin basar.)
10p) Oğuzhan Koç - Yüzük
(Olmamış, bu puanı bile zor verdim. Çok kötü maalesef. Eser'le İbrahim şarkıyı kurtarmak için klibe eklenmiş resmen.)
Senin zararına
Benim yönlendirmelerimle bir problem yaşamayacaklardır Özgür ve Buray beyler
var mıydı ki kız kimin eli kimi cebinde belli değil forumdaAy bu iyice forumun edebini çökertti![]()