DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,377
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Dua Lipa'yı da eleyeceğiz.
Dua Lipa'yı da eleyeceğiz.
Süper puan.Hep oylarini son gün yollayan @MasacRE 'nin Oylari:
8 Şebnem Ferah - Gözlerimin Etrafındaki Çizgiler
7 Buray - Mecnun
6 Yıldız Tilbe - Haberi Olsun
5 Mustafa Sandal - Tesir Altında
4 Murat Boz - Geri Dönüş Olsa
3 Dua Lipa - Hotter Than Hell
2 Barış Manço - Gönül Ferman Dinlemiyor
1 Kıraç - Ayşe
Puanlar güncellendi ama siralama degismedi.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
Dua Lipa'yı da eleyeceğiz.Kaliteye erişmek istiyorsak temizlik şart.
(büyük hakaret)
Tek istedigim Dua Lipa'nin 11. haftayi da cikarmasi. Ondan sonra elenebilir.![]()
Sonuca etki etsem seni de beni de yerlerdiAynen hepsi birbirine uzak puanlar. Iyi ki öyle, yoksa bi sorun cikardi.![]()
Tek istedigim Dua Lipa'nin 11. haftayi da cikarmasi. Ondan sonra elenebilir.![]()
Hicbirinin oy kullanmaya niyeti yok.İnşallah çıkarıcaz, @batuhankaralar @Billy Kane @sokak sanati @Harunnn60 oyları olmadan elenmedik.![]()
Aynen böylesi daha iyi oldu.Sonuca etki etsem seni de beni de yerlerdi![]()
Beğendin mi sandalyene verdiğim puanı
O sıska totosuna kim tekme atar onun@denizz19 tekmeyi yemiş![]()
Ağzını topla terbiyesiz
@ozgur2113 Çok iyi yönetiyor sende öyle bakalım 1 adım kaldı çeyrek için yarışma mücadelesi yaşamaya@ozgur2113 bu arada Buray ve Dua Lipa 7.Sezonda da beraber yarışmışlar. Buray 9.Hafta Dua 10.Hafta elenmiş. İkimiz de böylesine daha zor bi sezonda o haftaları aştık. Bize kocaman tebrikler@Çiğdem @kerem
Kötü bişmi dedim beAğzını topla terbiyesiz![]()