Sen çökük kişileri sevmezdin. Gülseye bel bağlarsan işin yaş
Kanatlarım Var Ruhumdayı kullanmayı unutma filmde güzeldi. Filme kim ne yorum yapmış bakarsın
Özelden düşünürüz isimi benim aklımdakını zaten biliyorsun kadın şarkıcı diyeyim sen anla sanada muhteşem giderBiraz kararsızım ama bakalım,bu arada konudaki giflerde muazzam konuya çok yakışmış ms zaten ilgi alan yarışma çok keyifli sezon üyeleri bekliyor yarışma muazzam
Biliyorum muazzam seçim aslında katılmaya karar alırsam konuşuruz yarışmacıyıÖzelden düşünürüz isimi benim aklımdakını zaten biliyorsun kadın şarkıcı diyeyim sen anla sanada muhteşem gider
Hadi kırma beni, istersen Sertab'ı seç, izin veriyorum.Oy vermek daha eğlenceli, elenme korkusu geriyor
Bunun bedelini ağır ödeyeceksiniz.Yok saygıyla anıyor şefimizi
O artık seçilemezHadi kırma beni, istersen Sertab'ı seç, izin veriyorum.
Şimdiden yer az kaldı düşün bir sürü şarkıcı var daha boşta zevkine göre biri vardır elbet Pihanna mesalaGeri dönmesi güzel ama yarışmacı mı olsam jüri mi olsam kararsızım
Geri dönmesi güzel ama yarışmacı mı olsam jüri mi olsam kararsızım
Bende kararsızımGeri dönmesi güzel ama yarışmacı mı olsam jüri mi olsam kararsızım
@serhatt JuriBu sezon Murat Boz ile katılıyoruzDestek veren herkese küvette Murat Boz ile yıkanma şansı
Ekli dosyayı görüntüle 71041
Pihanna ne be hala öğrenemedin adınıŞimdiden yer az kaldı düşün bir sürü şarkıcı var daha boşta zevkine göre biri vardır elbet Pihanna mesala
Olsun jüri yüksek puan verirse daha çok fotoğraf gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?