Sende katıl Sezoş'um.Şu ana kadar ki seçilenlere bakınca favorim @Yiğitt
Sende katıl Sezoş'um.Şu ana kadar ki seçilenlere bakınca favorim @Yiğitt
Tşşk cnm başakşehiri bilmiyorumda milli takıma marş yapmıstı Serdar bey
Geçti onun devri, ben şampiyon olunca Dünya Şefi oldum artık. Jürilerin jürisi olarak istersem herkese 1 puam veririm, kimse karşımda duramaz. 😎Yarışmacılar milli şef @sokak sanati na seni şikayet ederseler sana yaptırım uygulayabiliyor şefimiz
Ozan ve Buğra görünüyor diğerleri yok.
Kullanma yine de istemiyorum artık. Beni yaşlı ve güçsüz gösteriyor.
Yurt dısı hızlı resimi göremiyordu resimag kullanıyorum bende odamı yasaklandı acaba bende görünüyor gerçiKonuda sadece Mustafa Sandal ve Nil Karaibrahimgil'i görüyorum bende. Diğer 5'li nerede?
Busun ozaman zaten alamancı @kerem senin gözetimin altında olucakOzan ve Buğra görünüyor diğerleri yok.
Kullanma yine de istemiyorum artık. Beni yaşlı ve güçsüz gösteriyor.
Bende sadece bazinga ve Buğra'nın giflerini görüyorum. @sokak sanati da göremiyorsa yurtdışıyla alakası yok bence.Yurt dısı hızlı resimi göremiyordu resimag kullanıyorum bende odamı yasaklandı acaba bende görünüyor gerçi
Yok saygıyla anıyor şefimiziGeçti onun devri, ben şampiyon olunca Dünya Şefi oldum artık. Jürilerin jürisi olarak istersem herkese 1 puam veririm, kimse karşımda duramaz. 😎
Sende resimler görünüyor muKabus geri dönmüş@Çiğdem
Keşke görünmese pavyon afişi gibi olmuş hepsiSende resimler görünüyor mu
Bende sadece bazinga ve Buğra'nın giflerini görüyorum. @sokak sanati da göremiyorsa yurtdışıyla alakası yok bence.
Vlla @serhatt @dreamy @ozmoturk görüyor sanırım @Yiğitt de gördü yanı sen yurt dısı oldundan öyledir @sokak sanati da acaba şuan hangi diyarlardaKeşke görünmese pavyon afişi gibi olmuş hepsi
Kıskandıysan senin fotonuda yapalımKeşke görünmese pavyon afişi gibi olmuş hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?