Sende katıl Sezoş'um.Şu ana kadar ki seçilenlere bakınca favorim @Yiğitt![]()
Sende katıl Sezoş'um.Şu ana kadar ki seçilenlere bakınca favorim @Yiğitt![]()
Tşşk cnm başakşehiri bilmiyorumda milli takıma marş yapmıstı Serdar bey![]()
Geçti onun devri, ben şampiyon olunca Dünya Şefi oldum artık. Jürilerin jürisi olarak istersem herkese 1 puam veririm, kimse karşımda duramaz. 😎Yarışmacılar milli şef @sokak sanati na seni şikayet ederseler sana yaptırım uygulayabiliyor şefimiz![]()
![]()
![]()
Ozan ve Buğra görünüyor diğerleri yok.
Kullanma yine de istemiyorum artık. Beni yaşlı ve güçsüz gösteriyor.![]()
Yurt dısı hızlı resimi göremiyordu resimag kullanıyorum bende odamı yasaklandı acaba bende görünüyor gerçiKonuda sadece Mustafa Sandal ve Nil Karaibrahimgil'i görüyorum bende. Diğer 5'li nerede?![]()
Busun ozaman zaten alamancı @kerem senin gözetimin altında olucakOzan ve Buğra görünüyor diğerleri yok.
Kullanma yine de istemiyorum artık. Beni yaşlı ve güçsüz gösteriyor.![]()
Bende sadece bazinga ve Buğra'nın giflerini görüyorum. @sokak sanati da göremiyorsa yurtdışıyla alakası yok bence.Yurt dısı hızlı resimi göremiyordu resimag kullanıyorum bende odamı yasaklandı acaba bende görünüyor gerçi![]()
![]()
![]()
Yok saygıyla anıyor şefimiziGeçti onun devri, ben şampiyon olunca Dünya Şefi oldum artık. Jürilerin jürisi olarak istersem herkese 1 puam veririm, kimse karşımda duramaz. 😎
Sende resimler görünüyor muKabus geri dönmüş@Çiğdem
Keşke görünmese pavyon afişi gibi olmuş hepsiSende resimler görünüyor mu![]()
Bende sadece bazinga ve Buğra'nın giflerini görüyorum. @sokak sanati da göremiyorsa yurtdışıyla alakası yok bence.![]()
Vlla @serhatt @dreamy @ozmoturk görüyor sanırım @Yiğitt de gördü yanı sen yurt dısı oldundan öyledir @sokak sanati da acaba şuan hangi diyarlardaKeşke görünmese pavyon afişi gibi olmuş hepsi![]()
Kıskandıysan senin fotonuda yapalımKeşke görünmese pavyon afişi gibi olmuş hepsi![]()