Serdar - Tarkan - Rafet arasında kararsızım, çok sevsem de Funda Arar'ın şarkıları hep ağlakBurada hiç emin görünmüyor Serdar'dan kendisiKendi içinden gelerek istediyse eyvallah, senin baskınla aldıysa o istemeyeceğim bir durum. Yıldırımla biz konuşmuştuk, burada durum farklı
Bir de Bully var reytinginden yararlanayım diye böyle bir düşünce içindeysen o da çok hoşuma gitmez
Ben tüm benliğimi veriyorum yarıştığım sanatçılara, birisi daha önce yarıştığım bir sanatçıyla yarışacaksa o da hakkını vermeli. Emin olarak seçmeli
Musti yarısıyor Serdar da eklensin bence yardımcı o luru z sana bu sefer desteklerim halıyle
beste fabrikatörü Serdar ile gireyim o zaman, son şarkıları tırt olsa da eskileri güzel
@ozmoturk kendisi o üçlüyü diyor bende serdarı tabikide öneriyorum konusmalar burda reyting için ben ne zaman sizi kullandım bu dşünceler kafandaysa zaten bu konuya daha yazma cnm @ozmoturk ajda pekkan falan demedi o uzun listede vardı tarkan serdar rafet dedi bende serdar dedim oda överek serdarı aldı ben sizin böyle düşüncelrde oldunuzu bilmiyordum juride olma bu sezon ve konulara yazma