eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 1.Hafta Salı Günü Başlıyor !

Burada hiç emin görünmüyor Serdar'dan kendisi :A Kendi içinden gelerek istediyse eyvallah, senin baskınla aldıysa o istemeyeceğim bir durum. Yıldırımla biz konuşmuştuk, burada durum farklı :A

Bir de Bully var reytinginden yararlanayım diye böyle bir düşünce içindeysen o da çok hoşuma gitmez :A

Ben tüm benliğimi veriyorum yarıştığım sanatçılara, birisi daha önce yarıştığım bir sanatçıyla yarışacaksa o da hakkını vermeli. Emin olarak seçmeli
Serdar - Tarkan - Rafet arasında kararsızım, çok sevsem de Funda Arar'ın şarkıları hep ağlak :A

Musti yarısıyor Serdar da eklensin bence yardımcı o luru z sana bu sefer desteklerim halıyle :A Rafeti hiç sevmiyorum :A

beste fabrikatörü Serdar ile gireyim o zaman, son şarkıları tırt olsa da eskileri güzel :A

@ozmoturk kendisi o üçlüyü diyor bende serdarı tabikide öneriyorum konusmalar burda reyting için ben ne zaman sizi kullandım bu dşünceler kafandaysa zaten bu konuya daha yazma cnm @ozmoturk ajda pekkan falan demedi o uzun listede vardı tarkan serdar rafet dedi bende serdar dedim oda överek serdarı aldı ben sizin böyle düşüncelrde oldunuzu bilmiyordum juride olma bu sezon ve konulara yazma

• Beğendim
Reactions: Bully
Yanlış hatırlamiyorsam Ahmet Kaya ile @Yiğitt zamanında yarışmış.
Ahmet Kaya kesinlikle iyi bir seçim olabilir tabiki. Serdar'in eski şarkılarını severim ben ama forumda pek sevilmiyor. @MasacRE gibiler hep basar 1i affetmezler :A
Ben mi Ahmet Kaya'ya 1 vereceğim 😱 Geçen sezonu hiç görmemişsin sen belli ki. @ozgur2113 yarıştı Ahmet Kaya ile, nasıl puanlar verdiğimi kendisine sorabilirsin :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür and Dosi
Serdar - Tarkan - Rafet arasında kararsızım, çok sevsem de Funda Arar'ın şarkıları hep ağlak :A

Musti yarısıyor Serdar da eklensin bence yardımcı o luru z sana bu sefer desteklerim halıyle :A Rafeti hiç sevmiyorum :A

beste fabrikatörü Serdar ile gireyim o zaman, son şarkıları tırt olsa da eskileri güzel :A

@ozmoturk kendisi o üçlüyü diyor bende serdarı tabikide öneriyorum konusmalar burda reyting için ben ne zaman sizi kullandım bu dşünceler kafandaysa zaten bu konuya daha yazma cnm @ozmoturk ajda pekkan falan demedi o uzun listede vardı tarkan serdar rafet dedi bende serdar dedim oda överek serdarı aldı ben sizin böyle düşüncelrde oldunuzu bilmiyordum juride olma bu sezon ve konulara yazma
Sert konuştum. Kast etmek istediğim o değildi tabii ki ama biliyorsun sen beni. Burada amaç beraber eğlenceli vakit geçirmek ama gerildim bir anda kendi kendime. Tabii ki reyting meyting işin şakası, bahanesi.

Ben sadece emrivaki sevmiyorum pek, haberim olsaydı bu tepkiyi vermeyecektim belki de. Belki de haddim olmayarak gerildim ama elimde değil. Serdar'ı çok sevdiğimi biliyorsun.

Özür dilerim...

Aaa ek olarak benim önerim @ozmoturk a (Zerrin hiç seçilmedi son seçimine hitaben ona gidebilirsin bence :F

Ben Zerrini önerdim oda Zerrin şarkıları bilmedini diyip Serdar üçlüsünü düşündünü belirtti tamamen kendi önerip kendi seçti @Bully ben ona Zerrini uygun görmüştüm ben @mrt-06 rica etti diye MS i 4 gün falan erteledim bir sürü tepki çektim yoksa şuan 1.hafta baslacaktı geçen çarşamba başvuru açacaktım

• Beğendim
Reactions: Bully
Zerrin Özer'in nesi var be, küçümsemişsin 😱 çok iyi isim ama çok ilerlemezdi tabiki bu sezon. Bir zamanlar düşünmüştüm ve şarkılar hep hazırdı :A
Serdar büyük risk Mustafa gibi. Forumda onu sevmeyen çok.
@kerem

@denizz19 senin mesajı kaybetim ama Murat Boz'un çok hit şarkıları varmıydi bilemedim. Yarıştığında görürüz :A
Var tabi görürsün :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ozaman ya Tarkan ya Rafet. Ben Rafet'i severim ama Tarkan daha fazla hitap ediyordur foruma. Serdar kısmını iyi düşün. Hiçmi top10'larda yada serdar'ın klip konularında gezinmedin? 😱
@MasacRE sana gereğini söyler illaki :A
Sadece eğlenmek istiyorum, kazanmak mühim değil diyorsan ozaman devam et :A
Gereğini söyledim zaten :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Geçen sezon @ozgur2113 de kullanmıştı, naya iyi gitmişti de syratejik hata yapınca elendi. Gerçekten tek kelimeyle Ahmet Kaya efsanedir. :D

Serdar en geç ortalarda elenir, dereceye girmesi bile zor. Forum sevmiyor çünkü. :A

Serdar'da karar kıldıysan birşey demem ama erkenden elenirsin Ozan. Bence en iyisi tekrar Sezen'le yarış ama karar senin. Yinede desteklerim seni. :A
Hiç stratejik hata diye bakmıyorum o şarkıyla da elendiysem yuh diyorum hala :A