- Reaksiyon puanı
- 58,901
- Puanı
- 1,060
Senin aklında başka birisi vardı da @Çiğdem zorla mı seçtirdi yoksaKandık sana, bindik tekneye, batmayız inşallah
Senin aklında başka birisi vardı da @Çiğdem zorla mı seçtirdi yoksaKandık sana, bindik tekneye, batmayız inşallah
Senin aklında başka birisi vardı da @Çiğdem zorla mı seçtirdi yoksa
Geçen sene de bir Serdar lafı geçmişti sankiTarkan, Ajda ve Rafet öne çıkıyordu benim için, @Çiğdem 'e kalsak Zerrin Özer seçtirecektiSerdar'da orta noktayı bulduk bakalım, son şarkıları kötü olsa da arşivi geniş
Zerrin Özer'in nesi var be, küçümsemişsin 😱 çok iyi isim ama çok ilerlemezdi tabiki bu sezon. Bir zamanlar düşünmüştüm ve şarkılar hep hazırdıTarkan, Ajda ve Rafet öne çıkıyordu benim için, @Çiğdem 'e kalsak Zerrin Özer seçtirecektiSerdar'da orta noktayı bulduk bakalım, son şarkıları kötü olsa da arşivi geniş
@MasacRE Sezen'in çoğu şarkısını bilmiyorlardı zaten, elendiğim şarkıyı düşününce biraz popüler seçeyim dedim
@kerem neyi beğenirdiniz sn. Sertab 😀
Sen benim kaliteli Sezoş'umsun. Gülşen, Tarkan, Model, Sıla, Sibel Can, Ajda Pekkan... seçenek çok.Tarkan, Ajda ve Rafet öne çıkıyordu benim için, @Çiğdem 'e kalsak Zerrin Özer seçtirecektiSerdar'da orta noktayı bulduk bakalım, son şarkıları kötü olsa da arşivi geniş
@MasacRE Sezen'in çoğu şarkısını bilmiyorlardı zaten, elendiğim şarkıyı düşününce biraz popüler seçeyim dedim
Serdar'ın Ahmet Kaya'ya yaptığını unutamıyoruz zaten.Zerrin Özer'in nesi var be, küçümsemişsin 😱 çok iyi isim ama çok ilerlemezdi tabiki bu sezon. Bir zamanlar düşünmüştüm ve şarkılar hep hazırdı
Serdar büyük risk Mustafa gibi. Forumda onu sevmeyen çok.
@kerem
@denizz19 senin mesajı kaybetim ama Murat Boz'un çok hit şarkıları varmıydi bilemedim. Yarıştığında görürüz
Kandık sana, bindik tekneye, batmayız inşallah
Senin aklında başka birisi vardı da @Çiğdem zorla mı seçtirdi yoksa
Düşündüğü isimleri bilmeden sezene yakı olarak zerrin olabilir dedim sonra uzun liste atıp tarkan serdar rafet üçlüsü ön landa dedi ajda değilTarkan, Ajda ve Rafet öne çıkıyordu benim için, @Çiğdem 'e kalsak Zerrin Özer seçtirecektiSerdar'da orta noktayı bulduk bakalım, son şarkıları kötü olsa da arşivi geniş
Yanlış hatırlamiyorsam Ahmet Kaya ile @Yiğitt zamanında yarışmış.Serdar'ın Ahmet Kaya'ya yaptığını unutamıyoruz zaten.
Ahmet Kaya'yı da seçebilirsin, Serdar fazla riskli, benden söylemesi. Kazanmamanı istesem Serdar'ı seç derim, şampiyon olma ihtimali çok düşük.@ozmoturk
Zerrin Özer'in nesi var be, küçümsemişsin 😱 çok iyi isim ama çok ilerlemezdi tabiki bu sezon. Bir zamanlar düşünmüştüm ve şarkılar hep hazırdı
Serdar büyük risk Mustafa gibi. Forumda onu sevmeyen çok.
@kerem
@denizz19 senin mesajı kaybetim ama Murat Boz'un çok hit şarkıları varmıydi bilemedim. Yarıştığında görürüz
Serdar'ın Ahmet Kaya'ya yaptığını unutamıyoruz zaten.
Ahmet Kaya'yı da seçebilirsin, Serdar fazla riskli, benden söylemesi. Kazanmamanı istesem Serdar'ı seç derim, şampiyon olma ihtimali çok düşük.@ozmoturk
Ben çok sevinirim diye düşünmüşsen çok da doğru düşünmemişsinDüşündüğü isimleri bilmeden sezene yakı olarak zerrin olabilir dedim sonra uzun liste atıp tarkan serdar rafet üçlüsü ön landa dedi ajda değilSerdarı duyar duymaz Bully çok sevinir diye baskı kurup aldırdık
@ozmoturk Serdarla rafet tarkan düşünüyordu zaten bende serdardan kullandım tabi düşüncemi oda seçti hatta beste fabrikası falan överek seçti burda @MasacRE den korkusuna övemiyor sanırımBen çok sevinirim diye düşünmüşsen çok da doğru düşünmemişsin
Bak insanlar riskli diyor, sıvacılar zaten sevmezBen gittikten sonra napcak Serdar
Serdarla benim yarışmamla başkasının yarışması farklı şimdi böyle bir gerçek de var
Geçen sezon @ozgur2113 de kullanmıştı, naya iyi gitmişti de syratejik hata yapınca elendi. Gerçekten tek kelimeyle Ahmet Kaya efsanedir.
Serdar'da karar kıldıysan birşey demem ama erkenden elenirsin Ozan. Bence en iyisi tekrar Sezen'le yarış ama karar senin. Yinede desteklerim seni.İlla bir eski toprak olacaksa Ajda Pekkan'ı seçerdim, Zerrin Özer'in birkaç şarkısı haricinde bilmiyorum, Sezen'in en bilindik şarkılarına bilmedim, duymadım diyenler Zerrin'e ne derdi acaba
Hiç sevmem Ahmet Kaya'yı
Ozaman ya Tarkan ya Rafet. Ben Rafet'i severim ama Tarkan daha fazla hitap ediyordur foruma. Serdar kısmını iyi düşün. Hiçmi top10'larda yada serdar'ın klip konularında gezinmedin? 😱İlla bir eski toprak olacaksa Ajda Pekkan'ı seçerdim, Zerrin Özer'in birkaç şarkısı haricinde bilmiyorum, Sezen'in en bilindik şarkılarına bilmedim, duymadım diyenler Zerrin'e ne derdi acaba
Hiç sevmem Ahmet Kaya'yı
Burada hiç emin görünmüyor Serdar'dan kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?