eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 1.Hafta Salı Günü Başlıyor !

Ozan şarkıcı mı kalmadı? Değiştir hemen hadi. Serdar fena değilde daha kaliteki birşey seçseydin keşke.

Senin aklında başka birisi vardı da @Çiğdem zorla mı seçtirdi yoksa

Tarkan, Ajda ve Rafet öne çıkıyordu benim için, @Çiğdem 'e kalsak Zerrin Özer seçtirecekti
Serdar'da orta noktayı bulduk bakalım, son şarkıları kötü olsa da arşivi geniş

@MasacRE Sezen'in çoğu şarkısını bilmiyorlardı zaten, elendiğim şarkıyı düşününce biraz popüler seçeyim dedim

@kerem neyi beğenirdiniz sn. Sertab 😀

Tarkan, Ajda ve Rafet öne çıkıyordu benim için, @Çiğdem 'e kalsak Zerrin Özer seçtirecekti
Serdar'da orta noktayı bulduk bakalım, son şarkıları kötü olsa da arşivi geniş
Geçen sene de bir Serdar lafı geçmişti sanki
Benim en sevdiğim şarkıcı diyorum işte sana, 3.sezonda yarışmış ve yarı finalde elenmiştim
Orayı inceleyebilirsin.

Liste konusunda yardımcı olurum eğer istersen
İstemezsen zorla değil
Mesaj atman ya da etiketlemen yeterli.

Zerrin Özer'in nesi var be, küçümsemişsin 😱 çok iyi isim ama çok ilerlemezdi tabiki bu sezon. Bir zamanlar düşünmüştüm ve şarkılar hep hazırdı

Serdar büyük risk Mustafa gibi. Forumda onu sevmeyen çok.
@kerem

@denizz19 senin mesajı kaybetim ama Murat Boz'un çok hit şarkıları varmıydi bilemedim. Yarıştığında görürüz

Sen benim kaliteli Sezoş'umsun. Gülşen, Tarkan, Model, Sıla, Sibel Can, Ajda Pekkan... seçenek çok.

Ben olsam tekrar Sezenle katılırdım.

Reactions: ozmoturk
Serdar'ın Ahmet Kaya'ya yaptığını unutamıyoruz zaten.

Ahmet Kaya'yı da seçebilirsin, Serdar fazla riskli, benden söylemesi. Kazanmamanı istesem Serdar'ı seç derim, şampiyon olma ihtimali çok düşük.
@ozmoturk

Reactions: ozmoturk and Dosi
Kandık sana, bindik tekneye, batmayız inşallah
Senin aklında başka birisi vardı da @Çiğdem zorla mı seçtirdi yoksa
Düşündüğü isimleri bilmeden sezene yakı olarak zerrin olabilir dedim sonra uzun liste atıp tarkan serdar rafet üçlüsü ön landa dedi ajda değil
Serdarı duyar duymaz Bully çok sevinir diye baskı kurup aldırdık

Reactions: Bully and ozmoturk
Yanlış hatırlamiyorsam Ahmet Kaya ile @Yiğitt zamanında yarışmış.
Ahmet Kaya kesinlikle iyi bir seçim olabilir tabiki. Serdar'in eski şarkılarını severim ben ama forumda pek sevilmiyor. @MasacRE gibiler hep basar 1i affetmezler

Reactions: MasacRE and kerem

İlla bir eski toprak olacaksa Ajda Pekkan'ı seçerdim, Zerrin Özer'in birkaç şarkısı haricinde bilmiyorum, Sezen'in en bilindik şarkılarına bilmedim, duymadım diyenler Zerrin'e ne derdi acaba

Hiç sevmem Ahmet Kaya'yı

Reactions: Dosi and kerem
Ben çok sevinirim diye düşünmüşsen çok da doğru düşünmemişsin

Bak insanlar riskli diyor, sıvacılar zaten sevmez
Ben gittikten sonra napcak Serdar

Serdarla benim yarışmamla başkasının yarışması farklı şimdi böyle bir gerçek de var

Reactions: Çiğdem
@ozmoturk Serdarla rafet tarkan düşünüyordu zaten bende serdardan kullandım tabi düşüncemi oda seçti hatta beste fabrikası falan överek seçti burda @MasacRE den korkusuna övemiyor sanırım

Serdarı Yıldırım kullanmıstı sanırım senden baska erken elenmişti ama ozmoturk tecrübelidir

Reactions: MasacRE and Bully
Geçen sezon @ozgur2113 de kullanmıştı, naya iyi gitmişti de syratejik hata yapınca elendi. Gerçekten tek kelimeyle Ahmet Kaya efsanedir.

Serdar en geç ortalarda elenir, dereceye girmesi bile zor. Forum sevmiyor çünkü.

Serdar'da karar kıldıysan birşey demem ama erkenden elenirsin Ozan. Bence en iyisi tekrar Sezen'le yarış ama karar senin. Yinede desteklerim seni.

Reactions: Özgür and Dosi
Ozaman ya Tarkan ya Rafet. Ben Rafet'i severim ama Tarkan daha fazla hitap ediyordur foruma. Serdar kısmını iyi düşün. Hiçmi top10'larda yada serdar'ın klip konularında gezinmedin? 😱
@MasacRE sana gereğini söyler illaki

Sadece eğlenmek istiyorum, kazanmak mühim değil diyorsan ozaman devam et

Reactions: MasacRE
Burada hiç emin görünmüyor Serdar'dan kendisi
Kendi içinden gelerek istediyse eyvallah, senin baskınla aldıysa o istemeyeceğim bir durum. Yıldırımla biz konuşmuştuk, burada durum farklı

Bir de Bully var reytinginden yararlanayım diye böyle bir düşünce içindeysen o da çok hoşuma gitmez

Ben tüm benliğimi veriyorum yarıştığım sanatçılara, birisi daha önce yarıştığım bir sanatçıyla yarışacaksa o da hakkını vermeli. Emin olarak seçmeli

Reactions: Çiğdem