eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 1.Hafta Salı Günü Başlıyor !

Ozan şarkıcı mı kalmadı? Değiştir hemen hadi. Serdar fena değilde daha kaliteki birşey seçseydin keşke. :A

Senin aklında başka birisi vardı da @Çiğdem zorla mı seçtirdi yoksa :A

Tarkan, Ajda ve Rafet öne çıkıyordu benim için, @Çiğdem 'e kalsak Zerrin Özer seçtirecekti :A Serdar'da orta noktayı bulduk bakalım, son şarkıları kötü olsa da arşivi geniş :)

@MasacRE Sezen'in çoğu şarkısını bilmiyorlardı zaten, elendiğim şarkıyı düşününce biraz popüler seçeyim dedim :A

@kerem neyi beğenirdiniz sn. Sertab 😀

Tarkan, Ajda ve Rafet öne çıkıyordu benim için, @Çiğdem 'e kalsak Zerrin Özer seçtirecekti :A Serdar'da orta noktayı bulduk bakalım, son şarkıları kötü olsa da arşivi geniş :)
Geçen sene de bir Serdar lafı geçmişti sanki :D Benim en sevdiğim şarkıcı diyorum işte sana, 3.sezonda yarışmış ve yarı finalde elenmiştim :A Orayı inceleyebilirsin.

Liste konusunda yardımcı olurum eğer istersen :D İstemezsen zorla değil :A Mesaj atman ya da etiketlemen yeterli. :)

@MasacRE Sezen'in çoğu şarkısını bilmiyorlardı zaten, elendiğim şarkıyı düşününce biraz popüler seçeyim dedim :A

Zerrin Özer'in nesi var be, küçümsemişsin 😱 çok iyi isim ama çok ilerlemezdi tabiki bu sezon. Bir zamanlar düşünmüştüm ve şarkılar hep hazırdı :A
Serdar büyük risk Mustafa gibi. Forumda onu sevmeyen çok.
@kerem

@denizz19 senin mesajı kaybetim ama Murat Boz'un çok hit şarkıları varmıydi bilemedim. Yarıştığında görürüz :A

Sen benim kaliteli Sezoş'umsun. Gülşen, Tarkan, Model, Sıla, Sibel Can, Ajda Pekkan... seçenek çok.

Ben olsam tekrar Sezenle katılırdım. :A

• Güldürdün
Reactions: ozmoturk
Zerrin Özer'in nesi var be, küçümsemişsin 😱 çok iyi isim ama çok ilerlemezdi tabiki bu sezon. Bir zamanlar düşünmüştüm ve şarkılar hep hazırdı :A
@kerem

@denizz19 senin mesajı kaybetim ama Murat Boz'un çok hit şarkıları varmıydi bilemedim. Yarıştığında görürüz :A
Serdar'ın Ahmet Kaya'ya yaptığını unutamıyoruz zaten. :A

Ahmet Kaya'yı da seçebilirsin, Serdar fazla riskli, benden söylemesi. Kazanmamanı istesem Serdar'ı seç derim, şampiyon olma ihtimali çok düşük. :A @ozmoturk

• Üzücü
  • Güldürdün
Reactions: ozmoturk and Dosi
Kandık sana, bindik tekneye, batmayız inşallah :F
Senin aklında başka birisi vardı da @Çiğdem zorla mı seçtirdi yoksa :A

Düşündüğü isimleri bilmeden sezene yakı olarak zerrin olabilir dedim sonra uzun liste atıp tarkan serdar rafet üçlüsü ön landa dedi ajda değil :F Serdarı duyar duymaz Bully çok sevinir diye baskı kurup aldırdık :Z:Z:Z

• Güldürdün
Reactions: Bully and ozmoturk

Ahmet Kaya'yı da seçebilirsin, Serdar fazla riskli, benden söylemesi. Kazanmamanı istesem Serdar'ı seç derim, şampiyon olma ihtimali çok düşük. :A @ozmoturk
Yanlış hatırlamiyorsam Ahmet Kaya ile @Yiğitt zamanında yarışmış.
Ahmet Kaya kesinlikle iyi bir seçim olabilir tabiki. Serdar'in eski şarkılarını severim ben ama forumda pek sevilmiyor. @MasacRE gibiler hep basar 1i affetmezler :A

• İlginç
  • Beğendim
Reactions: MasacRE and kerem
@kerem

İlla bir eski toprak olacaksa Ajda Pekkan'ı seçerdim, Zerrin Özer'in birkaç şarkısı haricinde bilmiyorum, Sezen'in en bilindik şarkılarına bilmedim, duymadım diyenler Zerrin'e ne derdi acaba :A :A

Hiç sevmem Ahmet Kaya'yı :T:

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Dosi and kerem
Düşündüğü isimleri bilmeden sezene yakı olarak zerrin olabilir dedim sonra uzun liste atıp tarkan serdar rafet üçlüsü ön landa dedi ajda değil :F Serdarı duyar duymaz Bully çok sevinir diye baskı kurup aldırdık :Z:Z:Z
Ben çok sevinirim diye düşünmüşsen çok da doğru düşünmemişsin :A

Bak insanlar riskli diyor, sıvacılar zaten sevmez :A Ben gittikten sonra napcak Serdar :A

Serdarla benim yarışmamla başkasının yarışması farklı şimdi böyle bir gerçek de var :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Ben çok sevinirim diye düşünmüşsen çok da doğru düşünmemişsin :A

Bak insanlar riskli diyor, sıvacılar zaten sevmez :A Ben gittikten sonra napcak Serdar :A

Serdarla benim yarışmamla başkasının yarışması farklı şimdi böyle bir gerçek de var :A
@ozmoturk Serdarla rafet tarkan düşünüyordu zaten bende serdardan kullandım tabi düşüncemi oda seçti hatta beste fabrikası falan överek seçti burda @MasacRE den korkusuna övemiyor sanırım :F :F :F

Serdarı Yıldırım kullanmıstı sanırım senden baska erken elenmişti ama ozmoturk tecrübelidir :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Bully
Yanlış hatırlamiyorsam Ahmet Kaya ile @Yiğitt zamanında yarışmış.
Ahmet Kaya kesinlikle iyi bir seçim olabilir tabiki. Serdar'in eski şarkılarını severim ben ama forumda pek sevilmiyor. @MasacRE gibiler hep basar 1i affetmezler :A
Geçen sezon @ozgur2113 de kullanmıştı, naya iyi gitmişti de syratejik hata yapınca elendi. Gerçekten tek kelimeyle Ahmet Kaya efsanedir. :D

Serdar en geç ortalarda elenir, dereceye girmesi bile zor. Forum sevmiyor çünkü. :A

İlla bir eski toprak olacaksa Ajda Pekkan'ı seçerdim, Zerrin Özer'in birkaç şarkısı haricinde bilmiyorum, Sezen'in en bilindik şarkılarına bilmedim, duymadım diyenler Zerrin'e ne derdi acaba :A :A

Serdar'da karar kıldıysan birşey demem ama erkenden elenirsin Ozan. Bence en iyisi tekrar Sezen'le yarış ama karar senin. Yinede desteklerim seni. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Özgür and Dosi

Ozaman ya Tarkan ya Rafet. Ben Rafet'i severim ama Tarkan daha fazla hitap ediyordur foruma. Serdar kısmını iyi düşün. Hiçmi top10'larda yada serdar'ın klip konularında gezinmedin? 😱
@MasacRE sana gereğini söyler illaki :A
Sadece eğlenmek istiyorum, kazanmak mühim değil diyorsan ozaman devam et :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
@serhatt birkaç şarkı daha çıkarınca kendisiyle katılacak :A :A :A @xBUGRAx @Bully
71103

• İlginç
@ozmoturk Serdarla rafet tarkan düşünüyordu zaten bende serdardan kullandım tabi düşüncemi oda seçti hatta beste fabrikası falan överek seçti burda @MasacRE den korkusuna övemiyor sanırım :F :F :F

Serdarı Yıldırım kullanmıstı sanırım senden baska erken elenmişti ama ozmoturk tecrübelidir :A :A :A
Burada hiç emin görünmüyor Serdar'dan kendisi :A Kendi içinden gelerek istediyse eyvallah, senin baskınla aldıysa o istemeyeceğim bir durum. Yıldırımla biz konuşmuştuk, burada durum farklı :A

Bir de Bully var reytinginden yararlanayım diye böyle bir düşünce içindeysen o da çok hoşuma gitmez :A

Ben tüm benliğimi veriyorum yarıştığım sanatçılara, birisi daha önce yarıştığım bir sanatçıyla yarışacaksa o da hakkını vermeli. Emin olarak seçmeli

• İlginç