batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,266
- Puanı
- 1,061
Herkes yarışmayı bekliyordu demek kiDün açtık zaten konuyuGerçi tamamlanmak üzere sende geldiysen tamamdır
Herkes yarışmayı bekliyordu demek kiDün açtık zaten konuyuGerçi tamamlanmak üzere sende geldiysen tamamdır
Seçimimde ne var be bizim forum parlak çocukları seviyor
Yarışmacı olmasa bile jüri olur umarım Şebnem Ferah’ı seçtim sonuçta. Desteklerini bekliyorum @batuhankaralar ın
Şebnem'i en az yarı finale taşırız endişen olmasınYarışmacı olmasa bile jüri olur umarım Şebnem Ferah’ı seçtim sonuçta. Desteklerini bekliyorum @batuhankaralar ın
Şebnem'i en az yarı finale taşırız endişen olmasın
Batuhan bile fena gitmemişti sen çeyrek görmen lazımYarışmacı olmasa bile jüri olur umarım Şebnem Ferah’ı seçtim sonuçta. Desteklerini bekliyorum @batuhankaralar ın
Murat Boz sevmeyen kadın da ne bileyimBu lafı bekliyordum sendenSenin adına sevindim ozaman
Nil'i çok dinlediğim söylenemez ama bir şeyler yaparız belki inşallahSen benim sırtımı kaşı ben senin sırtını haşıyım.
Bu biraz doğru bir tespit, hak verdim sana.Senin katılacağın isim yoktur kı zaten şarkıcımı seviyorsun sen
@MasacRE de destek olmaz sana finale çıkarkan sadece şuan mezarını kazdığı rahmetli destek olmuştuBu biraz doğru bir tespit, hak verdim sana.Sevdiğim sanatçı var aslında da forum anlamaz o sanattan...
Sevmiyorum demedim ama hakim olduğum veya her şarkısını dinlediğim bir isim değil. Son şarkısınıda beğenmedim. Tek O Ses Türkiye'de sempatik geliyor banaMurat Boz sevmeyen kadın da ne bileyim
Son şarkılarını zaten almadım listeme çok hit şarkılarımız varSevmiyorum demedim ama hakim olduğum veya her şarkısını dinlediğim bir isim değil. Son şarkısınıda beğenmedim. Tek O Ses Türkiye'de sempatik geliyor bana
Benim işim olmaz zaten, gerek de yok desteğe falan.@MasacRE de destek olmaz sana finale çıkarkan sadece şuan mezarını kazdığı rahmetli destek olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?