Gülse Birsel zaafımı kullanıp beni yanına çekti maalesef elim kolum bağlı.Sen Nil'i seviyorsun anlaşılan, merak etme ben senin yerine de bastırırım düşük puanları @xBUGRAx e![]()
Gülse Birsel zaafımı kullanıp beni yanına çekti maalesef elim kolum bağlı.Sen Nil'i seviyorsun anlaşılan, merak etme ben senin yerine de bastırırım düşük puanları @xBUGRAx e![]()
tam ecünnü
tam ecünnü![]()
Bu oğlanın yanına en çok ben yakışırımYa güzelmiş aslında diğer kızı daha çok seviyordum ben
Ben de Nil'i katledeceğim puanlarımla![]()
1991 yılından bir şarkıyla açılışı yapalım, Ajda'nın eski kıpır kıpır zamanlarından, dans bile ettiği bir klibi var. 90'lardaki çoğu Ajda Pekkan şarkısı gibi Şehrazat eseri.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz
Şehrazat dedin kalbimi çaldın.![]()
Hem kalp hem puanını çalmam lazım![]()
Benim şarkımı nasıl buldun.![]()
harunun kafasını fok balığı ısırmalıydı
sen ve susmak kı
geberesice yılansen ve susmak kısen susmazsın ki seni anca 4 tane kaslı boylu poslu 4 zenci abi susturur
![]()
İzlemişimdir de bunun için yüksek puan vermemi beklemiyorsundur umarımAvrupa Yakası 100. bölümü izlemedin mi.
![]()
Fena değil bu yamyamlar yine yemez inş @xBUGRAx @sokak sanati @BullyYeni sezon hepimize hayırlı olsun. Umarım sonunda benim ve Oğuzhan'ın kazandığı sezon olur. Şimdi sezonun ilk şarkısı ile geliyoruz.
Henüz ünlü değilken BKM Mutfak'ta o zamanlar çok sevdiği Zeynep'ine yazmış olduğu ve aynı zamanda kendisininde ilk yazdığı şarkı olan "Gül Ki Sevgilim" ile başlıyoruz.
Recap: 00.00-01.00
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @Çiğdem @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz
Kimi elesek diye dolanıyorlar zaten dikkat edin yamyamlaraDuman şarkısı bu tarzları bu.Düzenleme yaptım biraz.
![]()