Yarışmanın yarısında tam puan vermişimdir belki be yuh sanabazinga MEnes ve Aserat ’ten fire vermezsek 4.olmak için umutlanır gibi olacağım @MasacRE ’den ise 3 puan dahi alsak kârdır ama zor gözüküyor
Yarışmanın yarısında tam puan vermişimdir belki be yuh sanabazinga MEnes ve Aserat ’ten fire vermezsek 4.olmak için umutlanır gibi olacağım @MasacRE ’den ise 3 puan dahi alsak kârdır ama zor gözüküyor
Ozaman Mustiyle yer değişHiçbir şey kesin değil şu an güvenemiyorum.
Anlasılan @Silinmiş Üye u zehirlemişsin kütüklerde öyle zöellik oluyor zehir saldırısı pokemin gibi çimen türleriBunun da yalan olduğunu söylememe bile gerek yok herhalde@Silinmiş Üye
Keşke onu bu haftaya koysaydınEğer bu hafta elenmemiş olsaydım önümüzdeki haftaya ilkokulda teyibe kaydettirdiğiniz ancak kasetinin kaybolduğu o parçayla gelecektim...
@Tolstoyevski Yanına baska kurban bul @dreamy @ozgur2113 daha haccak çocuklarİnşallah Sandal ve Manço elenir.
Bi mezarini kazmayip da icine girmedigin kalmisti.@Yiğitt finalde final puanı olarak baş başa olduğun birisi olmayacak en azından bugünden sonra şimdi sevinebilirsin ta ki finaldeki oyuma kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?