Yarışmanın yarısında tam puan vermişimdir belki be yuh sanabazinga MEnes ve Aserat ’ten fire vermezsek 4.olmak için umutlanır gibi olacağım @MasacRE ’den ise 3 puan dahi alsak kârdır ama zor gözüküyor![]()
Yarışmanın yarısında tam puan vermişimdir belki be yuh sanabazinga MEnes ve Aserat ’ten fire vermezsek 4.olmak için umutlanır gibi olacağım @MasacRE ’den ise 3 puan dahi alsak kârdır ama zor gözüküyor![]()
Ozaman Mustiyle yer değişHiçbir şey kesin değil şu an güvenemiyorum.![]()
Anlasılan @Silinmiş Üye u zehirlemişsin kütüklerde öyle zöellik oluyor zehir saldırısı pokemin gibi çimen türleriBunun da yalan olduğunu söylememe bile gerek yok herhalde@Silinmiş Üye
Keşke onu bu haftaya koysaydınEğer bu hafta elenmemiş olsaydım önümüzdeki haftaya ilkokulda teyibe kaydettirdiğiniz ancak kasetinin kaybolduğu o parçayla gelecektim...![]()
![]()
@Tolstoyevski Yanına baska kurban bul @dreamy @ozgur2113 daha haccak çocuklarİnşallah Sandal ve Manço elenir.![]()
Bi mezarini kazmayip da icine girmedigin kalmisti.@Yiğitt finalde final puanı olarak baş başa olduğun birisi olmayacak en azından bugünden sonra şimdi sevinebilirsin ta ki finaldeki oyuma kadar![]()