Karar aşamasındayım.Harika puanını bekliyor olacağım.![]()
Karar aşamasındayım.Harika puanını bekliyor olacağım.![]()
Şarkının kaliteli olduğunu düşünüyorum. Recabı dinleyip kararını verirsin. Umarım bu hafta elenmem, finale çıkmayı çok istiyorum. Bakalım.Karar aşamasındayım.![]()
castle rock sekizinci bölüm muhteşemdi hala etkisindeyim beni pis ortamına çekme maskeliYarın hiçbiriniz huzurlu uyuyamayacaksınızKarabasan gibi çökecem üzerlerinize
![]()
Daha oy kullanmadım
Bu yıl inanılmaz bir MS geçirdik @Aserat paraya para demediKafayı yemiş bunlar![]()
@dreamyBu yıl inanılmaz bir MS geçirdik @Aserat paraya para demedi![]()
![]()
En bereketli en heyecanlı MS oldu galiba her haftayı finale kadar katlaya katlaya geldik Acun bile sonlara doğru düşüyor biz üste katlayarak geldik finale kadar
@destere @Yiğitt @mrt-06 @xBUGRAx @serhatt @sokak sanati @Billy Kane ve herkese teşekkürler @denizz19 @Maskeli Fedai @kerem artık sonuç gününe girmişken tekrardan başarılar
Çok yorulduk 2 aydır ama fazlasıyla değdi artık biraz dinlenmeyi hak ettik![]()
Beğeniyor musun bu şarkıyı?![]()
Keşke şu diziyle paylaşmasaydı şarkıyıEvet severim.![]()
@Maskeli Fedai Fok başkanımızı napıpta yine dellendirdicastle rock sekizinci bölüm muhteşemdi hala etkisindeyim beni pis ortamına çekme maskelizaten kinlendim sağa sola, şimdi yalı kazığına dalacağım sinirden
![]()
Hak eden kazansınBu yıl inanılmaz bir MS geçirdik @Aserat paraya para demedi![]()
![]()
En bereketli en heyecanlı MS oldu galiba her haftayı finale kadar katlaya katlaya geldik Acun bile sonlara doğru düşüyor biz üste katlayarak geldik finale kadar
@destere @Yiğitt @mrt-06 @xBUGRAx @serhatt @sokak sanati @Billy Kane ve herkese teşekkürler @denizz19 @Maskeli Fedai @kerem artık sonuç gününe girmişken tekrardan başarılar
Batuhan'ın şarkıcı kimdi kız unuttum
Şişko bir herif vardı keşke değiştirmeseydiBatuhan'ın şarkıcı kimdi kız unuttum
Edit : Hatırladık![]()
Teşekkür ederim canım. Sonuçları heyecanla bekliyorum.Bu yıl inanılmaz bir MS geçirdik @Aserat paraya para demedi![]()
![]()
Galiba sadece fok başkan kullanmadı yönetimdenTeşekkür ederim canım. Sonuçları heyecanla bekliyorum.![]()
Puanları yarın hesaplayacamBana çok düşük vermemiştir umarım.![]()