Maskeli Fedai
Favori Üye
Millete hatırlatıyoruz işte fena mı@Maskeli Fedai uyuyup mesaiye başlamıs erkendenAlamancıda oylamadan sonra yine ortalığa çıkmış akıllı Alaman dazlak
![]()
![]()
@kerem
Millete hatırlatıyoruz işte fena mı@Maskeli Fedai uyuyup mesaiye başlamıs erkendenAlamancıda oylamadan sonra yine ortalığa çıkmış akıllı Alaman dazlak
![]()
![]()
@kerem
Ortada görünmemen anormaldi şuan normal burası survivor çabalamayana ekmek yokMilletten oy istenedim, sadece oy kullansınlar istedim. Bazıları unutuyor da hatırlatma yaptım.@destere
@kerem ile @Maskeli Fedai e üstün çabalama madalyası takacam şampiyon olsunlar olmasınlarAğzın kopsun![]()
Bunlar seçim propagandası yapıyor sanki,tek tek oy istiyorlar
Gece yatmadan önce burdaydı bunlar @Maskeli Fedai @kerem şimdi geldim yine burdalar değişen bir şey yokBunlar seçim propagandası yapıyor sanki,tek tek oy istiyorlar![]()
Hiç uyumadan burdalarGece yatmadan önce burdaydı bunlar @Maskeli Fedai @kerem şimdi geldim yine burdalar değişen bir şey yok![]()
![]()
@destere
Kafayı yemiş bunlar
Beğeniyor musun bu şarkıyı?Küçük Sırlar’ı hatırlattı.
Sen bu haftaki kaliteli şarkımı beğenmişsindir kesin.Kafayı yemiş bunlar![]()
O kadar iyi değil, idare ederSen bu haftaki kaliteli şarkımı beğenmişsindir kesin.![]()
Umarım böylesine kaliteli bir şarkıya 1 puanı layık görmemişsindir.O kadar iyi değil, idare eder![]()
Bakacağız orasına, daha oy vermedimUmarım böylesine kaliteli bir şarkıya 1 puanı layık görmemişsindir.![]()
Recabı dinleyip gönlünden geçen puanı ver. Ben kaliteli bir şarkı olduğunu düşünüyorum, bakalım.Bakacağız orasına, daha oy vermedim![]()