İnsanlar hata yapabilir...
Ariana Sia ve Rihannaya verdiğin düşük puanlar hataydı yani
İnsanlar hata yapabilir...
EvetAriana Sia ve Rihannaya verdiğin düşük puanlar hataydı yani![]()
berbat@sokak sanati geçmiş sezonda 14 tam puan vermişsin en yüksek puan bir de hepsi orta demiş .ss
@turkuazz canım tam puanını bekliyorum
@MelankoliK bu hafta oy kullan tam puan bekliyorum bizim şarkımız
@gözlemci SOTO seversin sen canım öpüyorum
@Felon tam puan dimi reyis 🙄
@destere yar sana bakmasa da heyecan duymayı biliyorsun
@xdragxx ilk oylamanda hayalimle oynamıştın bu hafta tam bekliyorum.
@bazinga SOTO sevdiğini biliyorum sakın hislerimle oynama
@DarkLegenD tatlım sana hatun bulacam
@MEnes tam puanına layık olmak isterim
@ozmoturk Sezen'in intikamını almak için bu yoldayım![]()
Canını yerim seninberbat
haa pardon ben şarkıyı paylaştığın sayfa zannettim![]()
Bunu seviyorsun ama. En azından geçen haftaki gibi 1 puan almam. Hatta tam puan bile alabilirim ablamdan.Aynen demiştim sana ben sertab erener fazla dinleyen biri değilim sevdiğim şarkıları olunca dinledim hep![]()
Haftalardır Açık Adres'i bekleyen sen mi bunu söylüyorsun?Bu hafta tam puanlık şarkı yok. Hepsi orta![]()
İstemez kalsın, şampiyon lakabını alsın yeter.
Bunu seviyorsun ama. En azından geçen haftaki gibi 1 puan almam. Hatta tam puan bile alabilirim ablamdan.![]()
Sertab'ın en kaliteli şarkısından bahsediyoruz.Unutursun gelmeliydi![]()
Bi Unutursun değilSertab'ın en kaliteli şarkısından bahsediyoruz.![]()
Üstüne gelmiyorum ablacım, sadece şarkıyı beğenerek dinliyordum dedin oradan tahmin yürüttüm. Sonuçta insan zamanında beğenerek dinlediği şarkılara 1 vermez herhalde.Üç şarkıda güzel inan hiç bir fikrim yok o yüzden üstüme gelmeyin lütfen
Ne yani? Beğenmedin mi Açık Adres'i?Bi Unutursun değil![]()
Üstüne gelmiyorum ablacım, sadece şarkıyı beğenerek dinliyordum dedin oradan tahmin yürüttüm. Sonuçta insan zamanında beğenerek dinlediği şarkılara 1 vermez herhalde.![]()
Ben bunu inkar mı ettim? Sadece beğendim dedin ve tahmin yürüttüm. Bana şu puanı falan ver demedim.Öylede sadece 3 şarkı var ve sıralama yapmam lazım değilmi![]()
Panik yapmıyorum
Gülboş'um yarışmada olsaydı keşke, hakkaten özledim ha.
Ki Sen reyize çok salladınNe yani? Beğenmedin mi Açık Adres'i?
Acilen kulak operasyonuna girmelisin o zaman.![]()
Ben mi salladım? İnsaf, ağzımdan tek kötü bir laf bile çıkmadı.Ki Sen reyize çok salladınOndan soğuttun şarkıdan
![]()