Onlar kim ayoll 😱😱😱Katılırım da, benim katıldığımı forum kaldıramaz. Değişik isim bulup katılırım şimdi. Forumun tarzıyla da uyuşmaz.
Hani Ali Taran var ya, hah işte o benim ya da Gökhan Özoğuz. Her şeye olurum yok, en kalitesine olurum var.
Onlar kim ayoll 😱😱😱Katılırım da, benim katıldığımı forum kaldıramaz. Değişik isim bulup katılırım şimdi. Forumun tarzıyla da uyuşmaz.
Hani Ali Taran var ya, hah işte o benim ya da Gökhan Özoğuz. Her şeye olurum yok, en kalitesine olurum var.
Aaa bu sefer doğruyu diyor önceden yarıştıkların yokHande'yi sen alamazsın
Kurallara uymani emir buyuruyor milli şef
Bari 10.günü başla1.Ya da 2.gününde başlayacaz cnmO süreye geldiğinde bir şekilde idare edersin olmazsa birine emanet edersin yada seni eler uğurlarız
Hande benim şarkıcım zaten sen kimsinHande'yi sen alamazsın
Kurallara uymani emir buyuruyor milli şef
Athena'nın vokali Gökhan Özoğuz'u bilmiyorsan kepenkleri indir, boşver.Onlar kim ayoll 😱😱😱
Başlatma şimdi demokrasine. Beni Hammamizade İsmail Dede Efendi ile yarışmaya sok.Meclisten çıkart 226'yi al milli şefliği dünkü bebe
Demokrasi böyle işliyor
Niye Gülşen de önceden yarıştı Gökhan da .ssAaa bu sefer doğruyu diyor önceden yarıştıkların yok@denizz19
Aaa bu sefer doğruyu diyor önceden yarıştıkların yok@denizz19
Bari 10.günü başlaBen elenmem kolay kolay
Hande benim şarkıcım zaten sen kimsin
Başlatma şimdi demokrasine. Beni Hammamizade İsmail Dede Efendi ile yarışmaya sok.
Seni milli şef yapan zihniyetinKimse kimsenin yarışmacısı değil eskileri alamazsın. Ms anayasasının 6. Kuralı bu. Altın derken altını anlatıp bi tarafından uydurma kuralları.ahshshdksla
Ben milli şefim. Değişmez başkanım.
Seni milli şef yapan zihniyetin
KRALLLLIMM VUR DE VURALIM.Seni milli şef yapan zihniyetin
Çıldırdım "Ceza" ile katılabilirim.
Gripin'le gel.Kimle gelsem acaba
Seni sevdiğimi daha önce söylemiş miydim?Milli şef destekler Ceza ile katılmanı.
Niye Gülşen de önceden yarıştı Gökhan da .ss
Seni sevdiğimi daha önce söylemiş miydim?
Finale çıksaydım ben alacaktım ama.Sia Gripin finali olabilirdi haklısın
Finale çıksaydım ben alacaktım ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?