eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon ( Perşembe Günü Başlıyor. )

Seçtiğin şarkıcı senin ortağın olacak bu deneyimi mutlaka tat hele eleme geceleri inanılmaz sürüyor yanı tv de böyle bir yarışma olsa çok tutar
Her hafta farklı şarkı seçmek daha mantıklı. 15 şarkı bulmak hiç kolay değil. ;A

Her hafta farklı şarkı seçmek daha mantıklı. 15 şarkı bulmak hiç kolay değil. ;A
30 Yıllık şarkıcı bulursun ayoll

Hem yarışmanın güzelliği orada yanı strateji yarışması bu taktik yapacaksın düşüklerden başlayıp ona göre ayarlıcaksın bir strateji hatası yaparsan hemen kapıda bulursun kendini
@sokak sanati

Son 2-3 yıldır dinlemedim ama daha önceki şarkılarını çok iyi biliyorum. Finale kalırsam iyidir.

Benim sevdiğim bir çok şarkısı var. Harun'da sever Sertab'ı.hatta bi ara kumsal şarkısıydı galiba ona takmıştı

Aşk en efsanesi. İyileşiyorum, Açık Adres, İncelikler yüzünden ve son şarkısı Olsun harika. Unutursun var. Bu böyle var bir sürü güzel şarkı var 1-2 recabıda var bildiğim kadarıyla

Millet Kumsaydayı enim kanalda izliyor racabıda hazır
@kerem

Rakiplerin nasıl @Maskeli Fedai Bu sefer yarı görmelisin Yalın yarıdan aşşağısını hiç görmedi

İyilerini seçmeye çalışacağım, da tökezlemezsem iyi olur.

Yarışma ne zaman başlıyor? Son başvurular ne zaman? Konuyu okumaya üşendim de, ona göre hazırlarım.
2 Kişi daha seçilince kadro tamamlanıyor ışık hızıyla seçildi yaırşmacılar

Yarışma Ağustosun 1. yada 2.gününde çünkü temmuzun 20 sinde köye fındığa gidicez 10 gün olamıcam şimdiden yarışmayı hazır hale getiriyorum

Sen zaten köyde yaşamıyor muydun?

Hay etiketine