Tabi sende yarışmanın önemli isimkerindensin hoşgeldin yazıyorumNazal Öncel'le katılabilir miyim? @Çiğdem-
Tabi sende yarışmanın önemli isimkerindensin hoşgeldin yazıyorumNazal Öncel'le katılabilir miyim? @Çiğdem-
Içime sinen birini bulamadım.
Hahah Aaa yanı erken elenip @mrt-06 ı kızdırma anlamında dedim ayollAğır gelmezmişmiş, peh peh peh, sırtımda taşıayacağım sanki @Çiğdem-
@sokak sanati Yıldız gibi seni kafeden attırırım, üstüne de babay derim
Bu 20 şarkı nerden çıktı ayoll @batuhankaralar ve bir kaç üye daha öyle diyordu 15 şarkı bulucaksınız ayollOndan da 20 şarkı çıkaramam ki. En fazla 7-8 tanesini biliyorumdur.
Neden her hafta bir şarkı seçmiyoruz da şarkıcıya bağlı kalıyoruz?Bu 20 şarkı nerden çıktı ayoll @batuhankaralar ve bir kaç üye daha öyle diyordu 15 şarkı bulucaksınız ayoll@sokak sanati @MayısKralı
Seçtiğin şarkıcı senin ortağın olacak bu deneyimi mutlaka tat hele eleme geceleri inanılmaz sürüyor yanı tv de böyle bir yarışma olsa çok tutarNeden her hafta bir şarkı seçmiyoruz da şarkıcıya bağlı kalıyoruz?
Seçilmedik şarkıcı bırakmamışsınız, ben katılamayacağım galiba.
Seçtiğin şarkıcı senin ortağın olacak bu deneyimi mutlaka tat hele eleme geceleri inanılmaz sürüyor yanı tv de böyle bir yarışma olsa çok tutar
Rachel'cime güvenerek Sertap'ı seçiyorum. Hadi hayırlısı.Sertap ile katıl bence
Emre Aydın ile Efe katılmısti. Finaller bir isim değil.
Rachel'cime güvenerek Sertap'ı seçiyorum. Hadi hayırlısı.
2 Tecrübeli şarkıcı daha seçildi çok güzel bir sezon olacakSertap ile katıl bence
Emre Aydın ile Efe katılmısti. Finaller bir isim değil.
Rachel'cime güvenerek Sertap'ı seçiyorum. Hadi hayırlısı.
Kırgın Çiçekler dizisinde birkaç şarkı seslendirmişti onlarla gel tam puanForum seviyor mu bari?
Bak ÇİĞDEM paylaşmış
Aaa senin 1 şarkın için koca şarkıcı seçecek diğer haftalar nolucakKırgın Çiçekler dizisinde birkaç şarkı seslendirmişti onlarla gel tam puan
Bak ÇİĞDEM paylaşmış
Emre'nin bir sürü güzel şarkısı varAaa senin 1 şarkın için koca şarkıcı seçecek diğer haftalar nolucak
Son 2-3 yıldır dinlemedim ama daha önceki şarkılarını çok iyi biliyorum. Finale kalırsam iyidir.Ben çok seviyorum forumda da tuttu. AllStar'da MayısKralı mundar etti ama 2. Sezon son 4'e kalmıştı. İddialı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?