Onun cenazesi kalktı yeni eltim sensin.Ben senin nasıl eltin oluyorum anlamadım. @destere değil miydi?
Onun cenazesi kalktı yeni eltim sensin.Ben senin nasıl eltin oluyorum anlamadım. @destere değil miydi?
İyi olayım seni mi kıracağım. Hem seni üzmemek lazım malum aşk acısı çekiyorsun.Onun cenazesi kalktı yeni eltim sensin.
Teşekkürler.İyi olayım seni mi kıracağım. Hem seni üzmemek lazım malum aşk acısı çekiyorsun.
Ee hepsi de şahane isimler demek ki seviyorsunKoray Avcı'dan, Linet'ten ya da ne bileyim Manuş Baba tarzı isimlerden bir farkı yok.
@xemrexxx e Çok güzel bir öneri yaptım kabul ederse Benim Albümümden sonra burda da şampiyonluk alabilirTam aile yarışması oldu ya.Kız kardeşlerim @Maskeli Fedai ve @DarkLegenD, ablalarım @Çiğdem- ve @sokak sanati, görümcem @xBUGRAx, baldızım @xemrexxx, eltim @dreamy, büyük ablalarım @Yiğitt ve @MasacRE-.
Ben de sana bayılıyordum zatenAma seni sevmem. Bakalım neler olacak?
ZevksizDizilerdede olduğu gibi müzik zevkimiz de aynı değilmiş.
Kitlene sahip çık cnm malum artık bir yeni başarı şartBen de sana bayılıyordum zaten
Jüri ol o zaman kazandığım iddiayı şarkı söyleyerek değil de böyle ödeYok yarışmıcam kesin kararlıyım o konudada jürilikte kararsızım ya oylarımdan seni mahrum bırakmak istemem ama bilmiyorum ya
Bu sezon zevkli olacak bayağı sevdiğim isimler var bakalımKitlene sahip çık cnm malum artık bir yeni başarı şart
Jüri ol o zaman kazandığım iddiayı şarkı söyleyerek değil de böyle öde
Herkese iyi şarkıcı seçtiriyoruzda kim elenecekBu sezon zevkli olacak bayağı sevdiğim isimler var bakalımAma kazanacağımı düşünüyorum
Sen düşün alt tarafı jüri olacanAyy oda vardı dimi daha sıcaklar başıma vurduğu için unuttum düşüneyimde zaman varmış daha
Şu an en kötü seçim @sokak sanatiHerkese iyi şarkıcı seçtiriyoruzda kim elenecek@sokak sanati @mrt-06
En zorlu sezon bu olacak galiba kalanlarda iyi seçtirmeye çalısıyoruz nolacak bilmiyorum@Yiğitt @dreamy @Billy Kane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?