Ondan başka Beşiktaşdanda pek tanıdığım yokQuaresma'nı izleme zevkinden mahrum kalman güzel.
Çakma Kıvanç kurtardı golü. ss
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Afet Güçverir @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @GunesinOglu
1.Puan Durumu
1 Sertab Erener 50
2 Gökhan Türkmen 49
3 Gülben Ergen 45
4 Yalın 44
5 Sezen Aksu 41
6 Kenan Doğulu 38
7 Hande Yener 38
8 Demet Akalın 37
9 Gülşen 36
10 Ahmet Kaya 33
11 İrem Derici 30
Yakın bir başlangıç, normal olarak henüz kopmalar yok.@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Afet Güçverir @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @GunesinOglu
1.Puan Durumu
1 Sertab Erener 50
2 Gökhan Türkmen 49
3 Gülben Ergen 45
4 Yalın 44
5 Sezen Aksu 41
6 Kenan Doğulu 38
7 Hande Yener 38
8 Demet Akalın 37
9 Gülşen 36
10 Ahmet Kaya 33
11 İrem Derici 30
Aaa benim basımda patladı yine kabakElenmeyeceğim bir şekilde yükseleceğim bilerek yapıyor sunucu benim moralimi bozmaya çalışıyor .ss
Yakın bir başlangıç, normal olarak henüz kopmalar yok.Benim herifler iyi başlamışlar.
Yakın bir başlangıç, normal olarak henüz kopmalar yok.Benim herifler iyi başlamışlar.
@xBUGRAx Tedbirli olmayı öğrenmişGeçen de ilk 3'te başladım gaza gelmeyim.
@Aserat tan Ozan'a hançer.Şaka mı bu puan hiç beklemediğim yerden yedik golü.@Aserat
Güzel başlamışız.@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Afet Güçverir @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @GunesinOglu
1.Puan Durumu
1 Sertab Erener 50
2 Gökhan Türkmen 49
3 Gülben Ergen 45
4 Yalın 44
5 Sezen Aksu 41
6 Kenan Doğulu 38
7 Hande Yener 38
8 Demet Akalın 37
9 Gülşen 36
10 Ahmet Kaya 33
11 İrem Derici 30
Hayırlı işler diyelim o zaman.
2.Adam akıllı şarkındı
Ooo süper, teşekkürler @Yiğitt. Nihayet 4 puan dışında bir puan alabildik senden.@Yiğitt oyları
10 PUAN - SERTAB ERENER
9 PUAN - KENAN DOĞULU
8 PUAN - AHMET KAYA
7 PUAN - GÜLBEN ERGEN
6 PUAN - İREM DERİCİ
5 PUAN - GÜLŞEN
4 PUAN - YALIN
3 PUAN - DEMET AKALIN
2 PUAN - SEZEN AKSU
1 PUAN - HANDE YENER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?