Küllerimden doğacağım evet.
Şu 2 elemeye kadar sıkın dişinizi orada size iki kişilik bir bal ayı ayarladık gönderecez kol kola siziBalkon konuşmamı engelleyenler bu hafta bedel ödeyecek
Küllerimden doğacağım evet.
Şu 2 elemeye kadar sıkın dişinizi orada size iki kişilik bir bal ayı ayarladık gönderecez kol kola siziBalkon konuşmamı engelleyenler bu hafta bedel ödeyecek
Şu 2 elemeye kadar sıkın dişinizi orada size iki kişilik bir bal ayı ayarladık gönderecez kol kola siziBal @xBUGRAx Ayı da @Maskeli Fedai@Bully @sokak sanati
Ucuz programına renk gelmiş kalite gelmiş, reytingler uçar bu bölüm@Aserat Hatrına katlanacaz bu ecünnülere
Şu kırmızılının saçına ne olmuş öyle motorcu dazlaklar gibi@kerem @serhatt @xemrexxx @sokak sanati
Şu 2 elemeye kadar sıkın dişinizi orada size iki kişilik bir bal ayı ayarladık gönderecez kol kola siziBal @xBUGRAx Ayı da @Maskeli Fedai@Bully @sokak sanati
Benim hedefim şampiyonlukOralara kalırsam rahatım su dökerim arkasından..
Benim hedefim şampiyonlukHiçbir zaman hedeflerimden taviz vermem
Buğra bu hafta yolcu kalemi kırıldı
Uğursuz gelmezler inş aksilik çıkarsa onlara atarız suçuUcuz programına renk gelmiş kalite gelmiş, reytingler uçar bu bölüm
Benim hedefim şampiyonlukHiçbir zaman hedeflerimden taviz vermem
Buğra bu hafta yolcu kalemi kırıldı
@xBUGRAx a herkes kinlenmiş sankı bir an önce şu oylama başlasada 1 i yapıştırsam diye bekliyorlarYeniden ittifak yapalım 2 slow.
Seni öldürüp gömerlr ona göre
Önceki haftalar hep iyi verdim10 verdim 1 verdi bir de kinlenmemiş hali buysa.@Maskeli Fedai
Bu hafta Ah Be Kardeşim ile geliyoruz
Önceki haftalar hep iyi verdimBu hafta şarkın kötüydü
Önceki haftalar hep iyi verdimBu hafta şarkın kötüydü
Burada tribi Bugra atmalı yalnız10 verdim 1 verdi bir de kinlenmemiş hali buysa.@Maskeli Fedai
Burada tribi Bugra atmalı yalnız
ŞARKISINI KENDİSİ DUYURMADIĞI İÇİN 1 PUAN VERECEĞİM AHAHAHAHAHAHAHA.@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Yiğitin bu hafta şarkısı başarılar
Oğlan yoğun yardımcı olmamız lazımŞARKISINI KENDİSİ DUYURMADIĞI İÇİN 1 PUAN VERECEĞİM AHAHAHAHAHAHAHA.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?