Şu kadın yüzünden yarışmamızı kapatmazlar inş 😱😱😱Eski kocası Erhan'ı da hapse attıracak gibi.
Şu kadın yüzünden yarışmamızı kapatmazlar inş 😱😱😱Eski kocası Erhan'ı da hapse attıracak gibi.
Bu haftaki şarkım; Zülfü Livaneli - Karlı Kayın Ormanı
Bari bunun değerini bilin ya nasıl insanlarsınız siz.
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Tercümesi: "Çok beğendim kesin yolcu sensin Buğra"Aaa tamam @xBUGRAx korkmasına gerek yok şuan hızır gibi @Billy Kane imdatına yetişti şarkısını gördüm@kerem @dreamy @MasacRE- @Maskeli Fedai
Benim hevesim ne olacakJurilerimin hevesini kaçırmayın
Şuraya bildiğiniz şarkıları yazın da onlarla geleyim, olmayacak böyleHhaha @ozmoturk yarışmamızı düşünüyor ayoll rekabet için hafif siklet takılıyor yardımsever yarışmacı
En ufak düşük geldiğinde hemen elemeye çalısıyorlar acımak yokGözüm açıldı bugün.. MS'nin gerçek yüzüyle tanıştım.
Hahha bir liste çıkaracam sanada üşeniyorum ama halledecemŞuraya bildiğiniz şarkıları yazın da onlarla geleyim, olmayacak böyle
Juri olduğunda önemli senin hevesinBenim hevesim ne olacak
Yarışmacı olarak mutluyumJuri olduğunda önemli senin hevesin
Düzenledim mesajı, bir daha bakHahha bir liste çıkaracam sanada üşeniyorum ama halledecem
Aaa sende iyi gidiyorsun bu arada puan alamasanda İrem daha 5 yıllık çocukYarışmacı olarak mutluyum
Kesin güzel bir şarkıdır sen beğenmediğine göre.Aaa tamam @xBUGRAx korkmasına gerek yok şuan hızır gibi @Billy Kane imdatına yetişti şarkısını gördüm@kerem @dreamy @MasacRE- @Maskeli Fedai
Kadının ev temizliğini yapıp tüm çöpleri toplamışsın resmen ayollDüzenledim mesajı, bir daha bak
Beğendim demiyorum ayoll elenme adayı diyorumKesin güzel bir şarkıdır sen beğendiğine göre.
Bu haftadan itibaren kusursuz bir liste dönemim başlıyor risksiz listem.Aaa sende iyi gidiyorsun bu arada puan alamasanda İrem daha 5 yıllık çocuk90ı yıllardan beridir bizim yaşımız kadar şarkıcılık yapanlarla yarışıyor normal yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?