Onda da erken olur10. haftada Vur Yüreğim'i kullanmayı düşünüyorum.
Onda da erken olur10. haftada Vur Yüreğim'i kullanmayı düşünüyorum.
Şarkım iddialı mı yani?Şimdi yazıyordum sana değiştircem diye. @dreamy de paylaşınca karar verdim.
Açıklamayacağım şarkıyı oylama yaparken görsünler.
Çeyrek'te kullanacaktım ama çeyrekte elemişler bu şarkıyı, korktum.Onda da erken olur
Gülbene torpil yaparız gerekirse @xBUGRAxNeyse daha iyi kimseye sormadan uyduruk bir şey seç de bir güzel yollayalm seni
Buğra kesin yolcu gibi Ne zaman birisi şarkı seçiminde tıkansa yolcu oluyorBen Mustiyle hep böyle elendim Ne seçim yapacağımı bilemedim @xBUGRAx içinde kesinlikle kader haftası bu ahfta olacak
o haftayı şey alma dikkate alma hem kitle değişti hemde çok zordu Gerçi bu sezonunda zor olacakÇeyrek'te kullanacaktım ama çeyrekte elemişler bu şarkıyı, korktum.
Yani çeyrek finalde bu şarkıyla elenmem diyorsun.o haftayı şey alma dikkate alma hem kitle değişti hemde çok zordu Gerçi bu sezonunda zor olacak
Hayır ben açıklayınca değiştirmişsin ya ondan dedim.
Planlarımızı ifşa etmeyelim @Çiğdem-Neyse daha iyi kimseye sormadan uyduruk bir şey seç de bir güzel yollayalm seni
@xBUGRAx Anlasa yeter kış ayı geliyor şöyle güzel bir bot alıp kargoyu yollasa ozaman isterse eşşek anırma sesiyle yarışsın elenmezAnlamadım
Kalacak isimler önemli en iyi şarkıları koyacaklardırYani çeyrek finalde bu şarkıyla elenmem diyorsun.
Ben kendi şarkımı soruyorum.Tesadüf'den iyi alırdı iddialı mı bilmem.
@xBUGRAx Anlasa yeter kış ayı geliyor şöyle güzel bir bot alıp kargoyu yollasa ozaman isterse eşşek anırma sesiyle yarışsın elenmez
Ha rüşvet diyorsun yani, ben de gizli kod falan arıyorum mesajda@xBUGRAx Anlasa yeter kış ayı geliyor şöyle güzel bir bot alıp kargoyu yollasa ozaman isterse eşşek anırma sesiyle yarışsın elenmez
Çok önemli şarkınıda harcama diğer haftalar sankı kolaylaşacak gibi Daha zorlanacak ayoll @Maskeli Fedai @MasacRE-Tıkanmadım canım hitlerim dolu ama saklıyordum eleneceksem ne gerek var saklamaya birini erkene alıyorum. @Çiğdem-