xBUGRAx
Emekli
Ben kendi şarkımı soruyorum.
İltimas iyi alırdı diyorum işte.
Ben kendi şarkımı soruyorum.
Yani, ne demek oluyor bu.Kalacak isimler önemli en iyi şarkıları koyacaklardır
Ha rüşvet diyorsun yani, ben de gizli kod falan arıyorum mesajda
Hhaha olmaz mı ayoll forumda kar resim konum var yürüsen boğulursun
@kerem de @xBUGRAx de canla başla çalışıyor ama tecrübesizlikleri göze çarpıyorÇok önemli şarkınıda harcama diğer haftalar sankı kolaylaşacak gibiDaha zorlanacak ayoll@Maskeli Fedai @MasacRE-
Uyuma vaktim geldi galiba.İltimas iyi alırdı diyorum işte.@Çiğdem-
Çeyreğin favorisi olmuyor 5 isimden son 2 elenecek yanı 5 isimde elenme adayı olarak katılıyor haftayaYani, ne demek oluyor bu.
1. olacağım ve seni bu lafını sana yedireceğim.
Onu biliyorum, elenir miyim yani bu şarkıyla?Çeyreğin favorisi olmuyor 5 isimden son 2 elenecek yanı 5 isimde elenme adayı olarak katılıyor haftaya
Yanarım bu hafta geliyor, Vur Yüreğim'e de az kalmış. Eurovision dışında ne kullanacaksın merak ettim iyi düşündün mü oraları bari1. olacağım ve seni bu lafını sana yedireceğim.
5 Şarkıda elenme adayı olarak giriyor diyorum cnmOnu biliyorum, elenir miyim yani hu şarkıyla?
Evet maskeli tecrübeli cidden, hakkını yemeyelim. Çeyrekte elenmek konusunda onun kadar tecrübeli bir isim yok forumda
Çok çok iyi düşündüm. Bekle ve gör.Yanarım bu hafta geliyor, Vur Yüreğim'e de az kalmış. Eurovision dışında ne kullanacaksın merak ettim iyi düşündün mü oraları bari
5 Şarkıda elenme adayı olarak giriyor diyorum cnmYani herkes elenebilir şu elenmez diyemeyiz 2 defa Tarkan Kuzu Kuzu ve Şımarık ile elendi @Maskeli Fedai e unutturmuyoruz
Milli duyguyu kullan bana bakarsan
Birde işin tuhaf yanı en iyi şarkılarımla eleniyorum 😱 Millet iyi şarkılarına güvenir ben tam tersi çekiniyorumEvet maskeli tecrübeli cidden, hakkını yemeyelim. Çeyrekte elenmek konusunda onun kadar tecrübeli bir isim yok forumda
Eski kocası Erhan'ı da hapse attıracak gibi.Aaa yine ne olay yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?