Senin herifleri bende merak ediyorum @Yiğitt @Maskeli FedaiKuruyemişimi yiyerek, viskimi yudumlayarak takip edeceğim sonuçları.
@Çiğdem- şimdiden emeklerine sağlık canım, merakla bekliyoruz bakalım benim herifler napacak
Geç dalganı finale kadar başınızdayım çatlayın kudurun.@Arslan Bey İle tek sıkıntımız ya elenirsen naparız
İnsan bizi de davet ederKuruyemişimi yiyerek, viskimi yudumlayarak takip edeceğim sonuçları.
@Çiğdem- şimdiden emeklerine sağlık canım, merakla bekliyoruz bakalım benim herifler napacak
8. haftanın sunucularını da ben seçsem olur mu. Sonra yine kendi istediklerinle devam edersin.Puanda almayı unutma cnm
İyi bir şey zıkkımlanmıyor @Bully Süt içinİnsan bizi de davet eder
Aaa olur cnm bu gece yolla8. haftanın sunucularını da ben seçsem olur mu. Sonra yine kendi istediklerinle devam edersin.
Süt gece içiyoruz zaten, akşamlarımızın renklenmesi gerekiyor. Yeterince sıkıcı bir gündü zaten bugün.İyi bir şey zıkkımlanmıyor @Bully Süt için
Daha önce gelmedin hiç sanırım yoksa öyle konuşmazdın. Ankara'nın en lüks ve elit semtlerindendir.Pek elit bi semt gibi durmuyor
Elenmezsen dua et hafta zorluSlowun üyeler üzerindeki etkisini göreceğim bakalım.
Yolla bana açıklayayım Bi cacık olmaz ondan@xemrexxx Yine hangi cehennemde acaba oyumuzu açıklasa 21:00 da