Senin herifleri bende merak ediyorumKuruyemişimi yiyerek, viskimi yudumlayarak takip edeceğim sonuçları.
@Çiğdem- şimdiden emeklerine sağlık canım, merakla bekliyoruz bakalım benim herifler napacak![]()
Geç dalganı finale kadar başınızdayım çatlayın kudurun.@Arslan Bey İle tek sıkıntımız ya elenirsen naparız![]()
İnsan bizi de davet ederKuruyemişimi yiyerek, viskimi yudumlayarak takip edeceğim sonuçları.
@Çiğdem- şimdiden emeklerine sağlık canım, merakla bekliyoruz bakalım benim herifler napacak![]()
8. haftanın sunucularını da ben seçsem olur mu. Sonra yine kendi istediklerinle devam edersin.Puanda almayı unutma cnm![]()
İyi bir şey zıkkımlanmıyor @Bullyİnsan bizi de davet eder![]()
Aaa olur cnm bu gece yolla8. haftanın sunucularını da ben seçsem olur mu. Sonra yine kendi istediklerinle devam edersin.![]()
sen iç onu
Süt gece içiyoruz zaten, akşamlarımızın renklenmesi gerekiyor.
Süt gece içiyoruz zaten, akşamlarımızın renklenmesi gerekiyor.Yeterince sıkıcı bir gündü zaten bugün.
![]()
@xemrexxx Yine hangi cehennemde acaba oyumuzu açıklasa 21:00 da
Daha önce gelmedin hiç sanırım yoksa öyle konuşmazdın.Pek elit bi semt gibi durmuyor![]()
Elenmezsen dua et hafta zorluSlowun üyeler üzerindeki etkisini göreceğim bakalım.![]()
Yolla bana açıklayayım@xemrexxx Yine hangi cehennemde acaba oyumuzu açıklasa 21:00 da![]()