Şarkı.OnePaylaştınmı gözüme çarpmadı
Sen hangi şarkını kullanıcaksın bu hafta? Aa seni elemiştim pardon.Yıldız Tilbe'nin ifadeleri bile detoneleri kabul etmiyor, bazıları kabul etse de.
İsimden ilk defa duydum gibi .F Ama dinleyince hatırlaymıyım bilmemŞarkı.Hayır paylaşırım birara.
Cevap veremeyince elenmeye mi bağlıyorsun?Sen hangi şarkını kullanıcaksın bu hafta? Aa seni elemiştim pardon.
Hhaha aslında burada da @Billy Kane haklı malesefSen hangi şarkını kullanıcaksın bu hafta? Aa seni elemiştim pardon.
Teşekkürler.Aaa yap bir şey olmaz bu haftadan sonrada 90 saniye çıkacaz
Alakası bile yok. Gülben yine kurtarıyor kendini. Diğerleri "dıptıs dıptıs" sadece. Diğerlerini kıskanmıyorum da, Demet'le Hande'yi mi kıskanacağım ?Hhaha aslında burada da @Billy Kane haklı malesef@Arslan Bey Elenip Gülbn ve Demetin devam etmelerini yediremiyor gibiİlk sayfada ifşalamıştım zaten onu@xBUGRAx
İşte o yüzden diyorum ses yarışması değil şarkı yarışması burası.Cevap veremeyince elenmeye mi bağlıyorsun?
Forumun popüler kültür hayranlığını unutmuşum.
Hhaha aslında burada da @Billy Kane haklı malesef@Arslan Bey Elenip Gülbn ve Demetin devam etmelerini yediremiyor gibiİlk sayfada ifşalamıştım zaten onu@xBUGRAx
Demet sayesinde kadının yüz hatları ameliyatsız botokslandı beleşYıldız Tilbe'nin ifadeleri bile detoneleri kabul etmiyor, bazıları kabul etse de.
"Müzik" dedin, sonra "şarkı"ya geçtin. Müzik ritimli olur, şarkı sözlü olur. Ayırt edelim lütfen.İşte o yüzden diyorum ses yarışması değil şarkı yarışması burası.
Aaa ben Demet ile Gülben demiştim demek bir de Hande varAlakası bile yok. Gülben yine kurtarıyor kendini. Diğerleri "dıptıs dıptıs" sadece. Diğerlerini kıskanmıyorum da, Demet'le Hande'yi mi kıskanacağım ?
Aynen, o detone sayesinde iyice beyazladı.
Demet gerçek hayatta da böyle başarılı olduğu için çekemiyorlar kadını.Hhaha aslında burada da @Billy Kane haklı malesef@Arslan Bey Elenip Gülbn ve Demetin devam etmelerini yediremiyor gibiİlk sayfada ifşalamıştım zaten onu@xBUGRAx
Seni inş Hande yakalamaz buralardaDemet gerçek hayatta da böyle başarılı olduğu için çekemiyorlar kadını.
Gerçi bazen Hande de kurtarıyor, sesi o kadar kötü değil ve bazı şarkıları iyi, özellikle de Fettah Can'lı dönemler. Elde sadece Demet kaldı. Kıskandığımdan değil, Demet'i iyi bir şarkıcı olarak görmediğim için bu eleştirim.
Kafası güzel heralde Hande'ye laf eden taşa dönüşür taşa.
Gülben'in slow parçalarını iyi buluyorum, ses var kadında, bazı şarkıları da iyi. Fettah Can'lı, Oğuzhan Koç'lı, Bora Duran'lı şarkılarla gel yeter ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?