Ay ilk 10 gireyim bari ilk defa.
Ay ilk 10 gireyim bari ilk defa.
Hiiiç yaaa tartışmaya kapalı bi konu oysa..Aaa Demet ile Sertab mı 😱😱😱
Artık bir atılımda sen yaparsın inş puanaTeşekkürler canım
Yorum yapmam zaten ayıppppHiiiç yaaa tartışmaya kapalı bi konu oysa..
Foruma ne güzel yabancı sevgisi aşılamıştık ama MS uzun bir ara verince sanırım özlerine geri dönmüşlerAy ilk 10 gireyim bari ilk defa.
Yiğido doğru tercih yapmış. Alkışlıyoruz @Yiğitt'i.@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Yiğit - Gökhan Türkmen bu haftadakı şarkısı başarılar
Bu hafta forumun sevebileceği türden bir şarkı-düzenleme ile yarışmak istedim. Doğukan Manço'nun düzenlemesi ile "Ziller ve İpler" şarkısına güzel puanlarınızı bekliyorum
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Helal kız sonunda kaliteden yana olmaya başladın.Yorum yapmam zaten ayıpppp
Bu hafta iyi puan ver ben de Gülben'i göreyimÇok severim ama bu halini dinlememiştim bakıyım.
Gülben Ergen - Abayı Yaktım
Söz - Müzik: Şehrazat
(2002 - Universal Müzik)
Gülben Ergen'in müzik kariyerinde büyük değişimi başlatan 'Sade ve Sadece' albümünün ilk klibi 'Abayı Yaktım' ile karşınızdayız.
Söz ve müziği Şehrazat'a ait olan şarkı 2002 Kral TV Video ve Müzik Ödüllerinde 'En İyi Beste' ödülünü kazanmıştır.
Şehrazat ödülünü alırken Gülben Ergen'e teşekkür etmiştir.
Ekli dosyayı görüntüle 61357
"...ve de yorumlayan canım arkadaşım Gülben Ergen'e de teşekkür etmek istiyorum."
Recap versiyon:
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Karşılaştırılması bile hata çünkü.Aaa Demet ile Sertab mı 😱😱😱
Bu hafta iyi puan ver ben de Gülben'i göreyim
Hhahah Yıldız nasıl bakıyor öyleKarşılaştırılması bile hata çünkü.
Canlı performans karşılaştırması deneyelim.
Detone performansıyla Yıldız Tilbe'yi bile şok eden Demet Akalın:
Taş gibi söyleyen, stüdyo kaydı gibi performans çıkaran Sertab Erener:
@kerem ve @Billy Kane'yi de etiketleyelim.
Karşılaştırılması bile hata çünkü.
Canlı performans karşılaştırması deneyelim.
Detone performansıyla Yıldız Tilbe'yi bile şok eden Demet Akalın:
Taş gibi söyleyen, stüdyo kaydı gibi performans çıkaran Sertab Erener:
@kerem ve @Billy Kane'yi de etiketleyelim.
Senin kafandan biri işte. Kendisini hiç saklamıyor, hiç rol yapmıyor. Yüz ifadesi bile çok şey anlatıyor.
"Detone Hanım" diyeceksiniz.
Hhaha çok doğal bir kadın Yıldızda evetSenin kafandan biri işte. Kendisini hiç saklamıyor, hiç rol yapmıyor. Yüz ifadesi bile çok şey anlatıyor.
Yıldız Tilbe'nin ifadeleri bile detoneleri kabul etmiyor, bazıları kabul etse de.Hhaha çok doğal bir kadın Yıldızda evetBen çok bayılmıyorum kendisine ama babamın en sevdiği şarkıcı çocukluğumuz babamın arabasında bu kadını dinleyerek geçti@xemrexxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?