Hande'ye de laf atmaktan vazgeçmiştim. Bazı şarkıları çok iyi. Hele eski Hande Yener fazla iyiydi, özellikle de Fettah Can'lı dönemler.Kafası güzel heralde Hande'ye laf eden taşa dönüşür taşa.
Hande'ye de laf atmaktan vazgeçmiştim. Bazı şarkıları çok iyi. Hele eski Hande Yener fazla iyiydi, özellikle de Fettah Can'lı dönemler.Kafası güzel heralde Hande'ye laf eden taşa dönüşür taşa.
Queen Sia bu hafta ZAYN ile düeti olan Dusk Till Dawn ile geliyor.
Şarkının izlenmesi 992 milyon, yani 1 milyara az kalmış durumda. Tam bir kalite.
Kaliteli müzik severler bu hafta iyi verecektir eminim.
4 haftadır son sıralarda kalan Sia ablamız bu hafta güzel bir atak bekliyor.
Recap 4.25 - 5.20
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead-@Bully @Sherlock @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Kafası güzel heralde Hande'ye laf eden taşa dönüşür taşa.
Hande iyidir ama Demet konusunda haklı Arslan BeyGerçi bazen Hande de kurtarıyor, sesi o kadar kötü değil ve bazı şarkıları iyi, özellikle de Fettah Can'lı dönemler. Elde sadece Demet kaldı. Kıskandığımdan değil, Demet'i iyi bir şarkıcı olarak görmediğim için bu eleştirim.
Hande'yi kaptırınca Demet'i almak zorunda kaldı sanırım kendisi. Demet'i bırakıp Hande'ye sarılmaya başladı bir anda.Hande iyidir ama Demet konusunda haklı Arslan Bey
Sen bunu dinlememişsin belli.."Müzik" dedin, sonra "şarkı"ya geçtin. Müzik ritimli olur, şarkı sözlü olur. Ayırt edelim lütfen.
Canlı performanslarla katılım olsa, Demet Akalın'la katılacak yüzün olmazdı.
The biggest point is with you
Gülben'in slow parçalarını iyi buluyorum, ses var kadında, bazı şarkıları da iyi. Fettah Can'lı, Oğuzhan Koç'lı, Bora Duran'lı şarkılarla gel yeter ki.
Sen "dıptıs dıptıs"ına devam et. Eğlence adamısın belli.Sen bunu dinlememişsin belli..
Kaliteli yavrum, full destek bekliyoruz Sia abla, Zayn ve ben.
Sen gel de, iyi puan vermezsem arkamdan ağır laflar saydır.Geleceğim yakında 2,3 hafta iyi puan verirsen.
Foruma ne güzel yabancı sevgisi aşılamıştık ama MS uzun bir ara verince sanırım özlerine geri dönmüşler@sokak sanati
Ariana çok erken gitti ama sen @MayısKralı a onu seçme diye kurtarmaya çalısıyordunBen olmayınca olmuyor.
Bana Hiçbir Şey OlmazBu hafta hangi şarkıyı kullandığına bağlı olarak aramızdaki buzları eritebiliriz bir düşün derim
Geleceğim yakında 2,3 hafta iyi puan verirsen.
Kalan şarkıların çoğu slow zaten Arslan bey Gülben fanı olacakSen gel de, iyi puan vermezsem arkamdan ağır laflar saydır.
Ariana çok erken gitti ama sen @MayısKralı a onu seçme diye kurtarmaya çalısıyordun
Sia son 2 hafta şarkıları çok tuhaf sonuclar aldı@Ahmed
O kadar da değil ama güzel şarkıları da var şimdi, inkâr edemem.
Bebek, Evli Mutlu Çocuklu, Afedersin, Giderli Şarkılar, Mucize, Çalkala gibi şarkılarla beni kimse eleyemez ağlayın @Arslan Bey ile karşılıklı.
Önce bir güzel "çalkala"rsın, sonra bir "mucize" çıkagelir karşına. "Afedersin" der ve gider, "giderli şarkılar" yazmaya başlarsın. Sonra bir daha "mucize" çıkagelir karşına; "evli mutlu çocuklu" olmak için adım atarsın, sonra birden bir "bebek" doğar, hayatın "mucize"vi bir şekilde değişir.Bebek, Evli Mutlu Çocuklu, Afedersin, Giderli Şarkılar, Mucize, Çalkala gibi şarkılarla beni kimse eleyemez ağlayın @Arslan Bey ile karşılıklı.
Böyle sonlarda takıla takıla finala gidecem.Ariana çok erken gitti ama sen @MayısKralı a onu seçme diye kurtarmaya çalısıyordun
Sia son 2 hafta şarkıları çok tuhaf sonuclar aldı@Ahmed
Aşkımm.The biggest point is with you
Yalnız güzeldi.Önce bir güzel "çalkala"rsın, sonra bir "mucize" çıkagelir karşına. "Afedersin" der ve gider, "giderli şarkılar" yazmaya başlarsın. Sonra bir daha "mucize" çıkagelir karşına; "evli mutlu çocuklu" olmak için adım atarsın, sonra birden bir "bebek" doğar, hayatın "mucize"vi bir şekilde değişir.
Ben bunu niye yaptım bilmiyorum da, şarkıların isimleri hikayeye çevirecek tarzda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?