Delikanlım mesela?Ne gibi mesela? Kendine has bir üslup varsa ve geçmişle karşılaştırılmayacak kadar farklıysa severim.
Limon vişne vsyle diğerlerini sevmiyorum her dondurmada çikolatalı terciğim ya da vanilyaOteldeki Cornettoları tükettikten sonra bugün hem Badem hem de Classic yedimÇikolatalı ben de severim zaten zevkimiz aynı
En sonunda da Burak Deniz gibi bakmaya başlıyor.
Bu nasıl bir zevksizlikdir, bu nasıl sanat düşmanlığı.@Arslan Bey oyları
14 Sertab Erener - Aşk: Üst düzey bir şarkı, üst düzey bir performans.
13 Gökhan Türkmen - Lafügüzaf: Gökhan Türkmen'in klasik ama bir o kadar da başarılı tarzıyla.
12 Yalın - Sonsuz Ol: Tekerleme gibi üst üste cümleler gelen ve insanı hoş eden şarkı.
11 Sezen Aksu - Her Şeyi Yak: Duman'dan dinlemeye alışık olduğumuz şarkının, sahibinden söylenmiş tam anlamıyla "slow" hali.
10 Zülfü Livaneli - Odam Kireç Tutmuyor: Aklıma hep bir Cem Karaca geliyor. Alışık olduğumuz hareketli versiyondan, slow versiyona geçmiş hali.
9 Kenan Doğulu - Bunlar da Geçer: Sözler hoş.
8 İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz: Nakarat iyi. Sinan Akçıl olunca söz yazarı, nakaratı önemsiyor genelde.
7 Gülşen - Yurtta Aşk Cihanda Aşk: Pop olunca zamanı geçiyor ama slow şarkıları hep baki.
6 Ahmet Kaya - Arka Mahalle
5 Selda Bağcan - Zilller ve İpler
4 Gülben Ergen - Abayı Yaktım
3 Hande Yener - Mor
2 Demet Akalın - Kalbimdeki İmza
1 Sia feat. Zayn - Dusk Till Dawn
Hep yüksek tempo olmaz, kahve yudumlayarak dinlenmek de gerek bazen
@xBUGRAx ergen kalmaya devam edersin inşallah...@xBUGRAx oyları
13 Hande Yener
12 Gülşen
11 Sertab Erener
10 Demet Akalın
9 Yalın
8 Selda Bağcan
7 Zülfü Livaneli
6 Sezen Aksu
5 Kenan Doğulu
4 Ahmet Kaya
3 İrem Derici
2 Gökhan Türkmen
1 Sia
Evet hep son anda gelirdi. BENİ çıldırtırdı.@mrt-06 ya da Bu Şarkı Benim’de küçük kalp krizleri geçirttirirdimAma her zaman gelirim size, bilirsiniz
Senin başkanlardan bi cacık olmayacağını öğrenemedin mi hala
Beğenmemden kork geçen hafta gibi birde tam puan verdim hafta elenirsinKız sana hediye yollamam lazım cidden senin beğenmediğin şarkıya tam puanlar geliyor
Sende hoşgeldin cnmEvet hep son anda gelirdi. BENİ çıldırtırdı.@Çiğdem-
@vadikızı abla neden?@vadikızı oyları
14.Ahmet Kaya
13.Yalın
12.İrem Derici
11.Gülben Ergen
10.Hande Yener
9.Zülfi livaneli
8.Sezen Aksu
7.Gökhan Türkmen
6.Gülşen
5.Sertab Erener
4.Selda Bağcan
3.Kenan doğulu
2.Sia
1.Demet akalın
Oyy senin çıldırmalarını yerim benEvet hep son anda gelirdi. BENİ çıldırtırdı.@Çiğdem-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?