eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 4.Hafta

Harika gelmişsin ama klip olarak bunu istiyorum senden.
Forumun MedCezir ekibi güçlüdür.

İyi şarkılar diyorsun da ilk 10'a zor giriyorum onu ne yapacağız
Selda'da şarkı bitmez ayarladım hepsini
Forumda ben ve birkaç kişi dışında Selda reisi seven yok gibi, türkücü tayfa zor. Şimdi hepsi elin yabancı şarkılarını dinliyor, bizim Selda ablamız, Ahmet babamız varken...

Forumda ben ve birkaç kişi dışında Selda reisi seven yok gibi, türkücü tayfa zor. Şimdi hepsi elin yabancı şarkılarını dinliyor, bizim Selda ablamız, Ahmet babamız varken...
Onlar için haftadan itibaren son albümden birkaç şarkı seçeceğim o zaman da sevmesinler de göreyim

😱 Çok iyi olmuş süpersin teşekkür ederim.

Şarkımı seveceksin bu hafta.

Ee o kadar ısrar ettin kullanması için, kötü giderse sorumluluk sende, yapacaksın tabii kıyak

Ama aldığı harikalardan yine rahat bir hafta geçireceği görülüyor
Recabın son yarım saniyesi sırf müzikti bir nakarat daha ekledim oraya onun yerine
İnş @xBUGRAx uçmaya devam edecek

@dreamy Açık saçık bir şarksını seç Şarısın gibide sona atılacak şarkım belli olsun

Harika gelmişsin ama klip olarak bunu istiyorum senden.
Forumun MedCezir ekibi güçlüdür.

Koskoca Sezen Aksu var elinde kullandın şarkılara bak ayoll
Hele @Yiğitt in videosundan sonra daha kinlendim şarkıya
@Bully

Eline sağlık.
Şarkıda hep tek nakarat var denk getiremedim hiçbir şekilde iyi çok makbule geçti.

@GunesinOglu az mı başımızın etini yemedi bu şarkı için
Yeni çıktığı zaman kullanmamıştım ama All-Star'da kullanıp final puanımı almıştım, bakalım @Maskeli Fedai melunu napacak

Balkon konuşması yapacam
Harika, geçen haftaya göre yükseliş kesin

Sunucumuz @Çiğdem- jüri başkanları @sokak sanati ve @xemrexxx çok severler bu şarkıyı, sırtın yere gelmez bu yüzden bu hafta
@Maskeli Fedai yine puan alamazsa geçmiş olsun ayoll gerçi 2 kere Tarkanı batıran adamdan bahsediyoruz

@xemrexxx @sokak sanati na belli olmaz
Ayy gittim en uyumsuz 2 kişiyi ortak yaptım tam ticaret yapacak kafa var bende ikiside birbirine inat hırs edip başarılı olmak için arı gibi çalısıyorlar aralarındakı krızı ticaretde kullanıyorum dişi acun

Diğer haftalar aklında bulunsun etiket listesini en yukarıya at onun altına yaz yorumunu ozaman oluyor

Ortak deme. Ben milli şefim. Sakarlıklarından bıktım.