Ben subjektif insanlarla muhattap bile olmam. Ya ellerini vicdanlarına koymuyorlar, yada vicdan yoksunu insanlar. Ne fark eder ki.İkiniz kavga etsenize. Forumun reytingleri yükselsin
Ben subjektif insanlarla muhattap bile olmam. Ya ellerini vicdanlarına koymuyorlar, yada vicdan yoksunu insanlar. Ne fark eder ki.İkiniz kavga etsenize. Forumun reytingleri yükselsin
Senin de etkin var doğru şarkılar seçiyorsunVe fotoğraflarınla sevdirdin bence Gülben’i
Ne ima ediyorsun kara tulumbaBaşka bir yere konma da yanlışlıkla
Aaa sakin cnm @DarkLegenD kavga etsin biz onu izleyeimHayat Bilgisi Kerem'i hatrına kavga etmiyorum.
Aa @Ahmed beyler de teşrif etmişler, sen görmezsin diye sallamıştım arkandan ama yakalandık. ssO senin zevksizliğin cnm..s.s
Onun elendiği şarkıyla birincisindizi kolik Uçacaksın'la elenmiş korkuyordum seçmeyecektim Çiğdem destek verdi.
Uçacaksın dedin seninle uçmaya geldim.
Espriyi iyi bari, hiç kimse görmedi.Gülben'i "Ergen" haliyle zirveye yerleştirmeyin. Egosu şişmesin.
@denizz19 oyları
Nazan Öncel 1
Ahmet Kaya 2 (Daha güzel birçok eseri var)
Sia 3
Gülben Ergen 4 (Güzel ama diğer şarkılar daha iyiydi)
Kenan Doğulu 5 (Sıla etkisi)
Gülşen 6 (Çok sevemedim bu şarkıyı)
Gökhan Türkmen 7 (Fena değil)
Demet Akalın 8 (Recap çok kötü ama şarkıyı bildiğimden)
Hande Yener 9
Sezen Aksu 10 (Kırgın Çiçekler etkisi)
Zülfü Livaneli 11
Sertab Erener 12 (Çok severdim)
Yalın 13
Selda Bağcan 14 (Çok özel eser)
İrem Derici 15
Iyyy puanını görünce seni total dizilerine boğasım geldi.ss Uçurumdan düşesice.Ne ima ediyorsun kara tulumba
Özel mi devlet mi?
Aaa listeye almamak olmazdı hattta erken bile olmuş gibidizi kolik Uçacaksın'la elenmiş korkuyordum seçmeyecektim Çiğdem destek verdi.
Haftaya sana lobi yapacağım bitireceğim saçaklı Gülben'i
Haftaya yükseleceksinIyyy puanını görünce seni total dizilerine boğasım geldi.ss Uçurumdan düşesice.
Hangi şarkılarını seversinHaftaya sana lobi yapacağım bitireceğim saçaklı Gülben'i
Haftaya yükseleceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?