Eğer elenirsem sincabına veda edersin ona göreMüttefikler araya karışmazsa alırız belki, her hafta alacağız diye kural yok ya
Bu oydan sonra bu gece milli şefin yanında olmaya karar verdim.
Gelecektim zaten, bayram arasından sonra özledik 1 hafta ara oldu. Onu görünce daha bir istek geldi tabiBeğeni listesi istatikliğinden korkup geldin dimi
Sen öldürmezsen kapanın elinde kalacak zatenEğer elenirsem sincabına veda edersin ona göre
Kaslı erkekler üstünden inmez inşallah @serhatt@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu
@serhatt oyları
Sezen Aksu 16
GÜLBEN 15
HANDE 14
GÜLŞEN 13
KENAN 12
NAZAN 11
AHMET KAYA 10
İREM 9
SELDA 8
ZÜLFİ 7
GÖKHAN 6
DEMET 5
MOR VE ÖTESİ 4
SİA 3
SERTAB 2
YALIN 1
O zaman tek başımayım, kimseye ihtiyacım yok.Seni yanımda isteyen kim
O değilde sen bu aşk diye şarkısını kullandın mi? Nasıl puan vermiştim sana. Harika şarkıymış.@Maskeli Fedai
O zaman tek başımayım, kimseye ihtiyacım yok.Yalnız kurt olmaya her zaman alışığım.
İlk kullandığımda berbat diyip 1 vermiştin galiba, ikincisinde bu sefer kulaklarım kanamadı diyip ortalama vermiştin. ss
O zaman tek başımayım, kimseye ihtiyacım yok.Yalnız kurt olmaya her zaman alışığım.
İlk kullandığımda berbat diyip 1 vermiştin galiba, ikincisinde bu sefer kulaklarım kanamadı diyip ortalama vermiştin. ss
Aaa kalırsın öyle ortada ayollSeni yanımda isteyen kim
O değilde sen bu aşk diye şarkısını kullandın mi? Nasıl puan vermiştim sana. Harika şarkıymış.@Maskeli Fedai
Bu hafta vites baya yüksekti sen fark edememişsin.2 haftadır fena değil ama vites daha artmalı
@serhatt ne berbat oylar bunlar la. ss@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu
@serhatt oyları
Sezen Aksu 16
GÜLBEN 15
HANDE 14
GÜLŞEN 13
KENAN 12
NAZAN 11
AHMET KAYA 10
İREM 9
SELDA 8
ZÜLFİ 7
GÖKHAN 6
DEMET 5
MOR VE ÖTESİ 4
SİA 3
SERTAB 2
YALIN 1
9 u öpte başına koy be@serhatt 10 puandan aşağısını kabul etmiyorum Harika atmak için.Ama güzel puan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?