Niye beni etiketledin demek ki elenmedimSunuculuk geçmişimde bu kadar karışık bir sonclar sunduğumu çok hatırlamıyorum ya da ilk 3 girebilir diyelim![]()
![]()
@denizz19
Niye beni etiketledin demek ki elenmedimSunuculuk geçmişimde bu kadar karışık bir sonclar sunduğumu çok hatırlamıyorum ya da ilk 3 girebilir diyelim![]()
![]()
@denizz19
Hhaha sonuclar bitince bayıl daha ayılmasanda olur şimdi seni kullanalım önceBaşlıyorum ayılıp bayılmaya bir şey mi ima ediyorsun.![]()
Sende duymalısın diyeNiye beni etiketledin demek ki elenmedim![]()
Kandıramazsın Beni ile rahatça geçirir haftayı ya, bayılacağı bir durum olacağını sanmıyorum.
Atacan yollayamadı Zülfü bey -15 alacak 15 dakıkası kaldıHahaha aynen, ilk sezon ve bu sezon.Rahat rahat oylayıp rahat rahat sallıyorum millete, bu his de güzel.
![]()
o manyağa belli olmazKandıramazsın Beni ile rahatça geçirir haftayı ya, bayılacağı bir durum olacağını sanmıyorum.![]()
Aa gerçekten mi, tüh
Yazayım whatsaptan
o manyağa belli olmaz![]()
![]()
![]()
Bana da aynılarını yapıp çok duvar yumruklattıReyting için önce düşükleri açıklıyorsun ben delireyim diye zaten.@Bully
Yoğun çocuk bi kıyak yap
Nişan oldunu biliyorum ama yinede aklım @mrt-06 da umarım sıkıntısız gelirAa gerçekten mi, tühYine de haftayı atlatacağını düşünüyorum ben, bakalım..
Elenirse ceza vermeyelimmi diyorsunYoğun çocuk bi kıyak yap![]()
Elenmesin yap bişeylerElenirse ceza vermeyelimmi diyorsun![]()
![]()
![]()
Reyting için önce düşükleri açıklıyorsun ben delireyim diye zaten.@Bully
Bully u Çeyrek ve Yarı finallerde öyle bir oyun oynuyorduk ki adam rahat geçmiş ama eleniyorum diye son anlara kadar içmeye baslıyorduBana da aynılarını yapıp çok duvar yumruklattıÖnce acı çekmeni sağlıyor, rahatça sevindirtmiyor cadı.
![]()