Kız ondan yiyeceğimiz darbeyi yedikBuradan elenmede Ösym den elen önemli değil ayoll
Kız ondan yiyeceğimiz darbeyi yedikBuradan elenmede Ösym den elen önemli değil ayoll
Bu haftayı atlatayım hepinize kan kusturacağım, sırf lobim yok diye bu puanlar geliyor@dreamy oyları
15 İrem Derici
14 Kenan Doğulu
13 Gökhan Türkmen
12 Hande Yener
11 Ahmet Kaya
10 Gülben Ergen
9 Yalın
8 Sertab Erener
7 Zülfü Livaneli
6 Sia
5 Demet Akalın
4 Mor ve Ötesi
3 Sezen Aksu
2 Selda Bağcan
1 Nazan Öncel
5 final puanı aldın, çok kıskandım seni.Özgün müziklerin önüne koymuş beni sağolsun, dibin üstü
Atacan 31'i demişti sonuçlar içinAynı anda hem ösym’den hem de Çiğdem’den sonuçları bekliyorum bu kadar heyecan fazla
İnandım demedim ki zaten, sana çemkirmek işime geldi.
Ajda'ya verdiğin puanlar dışında haklı olabilirsin.
Öyle de diyebiliriz.Millet beğenmediğine he he mantığıylamı acaba beğeni atıyor
O kadar yoktur ya, en fazla 10 kişidir.Ooo daha yeni başlıyoruz işte 30 un üstünde oy vardı
Ooo zaten her puan durumunda 10 a yakın açıklyıoruzO kadar yoktur ya, en fazla 10 kişidir.
@Sherlock oyları
16: Kenan Doğulu - Kandırdım
15: Gülşen - Seyre Dursun Aşk
14: Selda Bağcan - Uğurlar Olsun
13: Ahmet Kaya - Hep Sonradan
12: Sezen Aksu - Güllerim Soldu
11: Gülben Ergen - Kandıramazsın Beni
10: Sertab Erener - Here I Am
9: Zülfü Livaneli - Yiğidim Aslanım
8: Nazan Öncel - Gidelim Buralardan
7: Yalın - Aşk Diye
6: Sia - Unstoppable
5:Gökhan Türkmen - Ayıp Ettin
4: Mor ve Ötesi - Güneşi Beklerken
3: Hande Yener - Hasta
2: Demet Akalın - Bir Anda Sevmiştim
1: İrem Derici - Bazı Aşklar Yarım Kalmalı
Elinde fazla şarkı olması da çok iyi bir şey değil, insanın başı döner o kadar şarkı arasından, sonra da böyle hatalı seçimler çıkar işte
Gerçi umudum yok da, bu gerilim bir an önce bitsin diye bekliyorum.Ooo zaten her puan durumunda 10 a yakın açıklyıoruz30 üstü oy alıyoruz bosuna 2 saat sürmüyor
düşük vermesin diyede olabilirÖyle de diyebiliriz.Ne kadar harika o kadar iyi, ne kadar beğeni o kadar tehlikeliBeğeniye bir parmak bal da diyebiliriz kısacası
O zamanlar kavgalı olduğunuz için bazen gıcıklığına düşük verdiğini fark ediyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?