- Reaksiyon puanı
- 59,543
- Puanı
- 1,060
Sen hep böyle düzgün şarkılarla gel yavrum![]()
Millet beğenmediğine he he mantığıylamı acaba beğeni atıyorÇok beğenilen düşük gidiyor işte mantık bu.![]()
Hande konusunda forumla anlaşamasakta Sezen konusunda çoğunlukla aynı fikirdeyim. Benden de ilk 3 haftadaki en düşük puanı aldı, bu haftaki seçim olmamış ozmoSenin istatistiğin ne hale getirdi Sezen'i![]()
O da doğru ama bu Türkiye'de genel olarak olan bir şey. Şarkıya "iğrenç" diye yorum yapanlar da oluyor. Eleştiriyi "iğrenç" diyerek sınırlamak bana doğru gelmiyor.Pek ilginç değil bence. Fav10.net'teyiz sonuçta.
Gizli favoriyim ben. Bu haftayı atlatimde artık sazı elimize alma vakti geldi.Şansı var 3.sezon şampiyonuydu Forumdash geldiğinde sana sarmasını istemiyorsan başarılı olmalısın![]()
![]()
Demetide kakaladın @Billy Kane e oğlan napsa olmuyor
![]()
@ozmoturk e birazda kinlendiler geçen hafta sinyalleri almıştımHande konusunda forumla anlaşamasakta Sezen konusunda çoğunlukla aynı fikirdeyim. Benden de ilk 3 haftadaki en düşük puanı aldı, bu haftaki seçim olmamış ozmo![]()
Şimdi millet yanlış anlayacakNeyse değerli kankam tarih mezunu @denizz19 tam puan verir elenme potasından çıkmam lazım![]()
Buradan elenmede Ösym den elen önemli değil ayollAynı anda hem ösym’den hem de Çiğdem’den sonuçları bekliyorum bu kadar heyecan fazla![]()
Atlatailicen mi @Arslan Bey Aslan gibi bekliyor avlayabilirGizli favoriyim ben. Bu haftayı atlatimde artık sazı elimize alma vakti geldi.![]()
İnandım demedim ki zaten, sana çemkirmek işime geldi.Bu şarkı ile tam puan alacağını mi düşündü cidden. Senin inanmaman lazımdı
Biz şarkıya oy veririz. Şike olmaz bizde![]()