eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 2.Hafta Sonuçları

Aaa 2 saat , dün akşam 2 bucuk saat hiç ayrılmadan sürekli sonuc paylaşıyorun yarışmacılar juriler gibi arada başka eşyle ilgilenme yok bir de o sırada puan durumuna geçmemiş oy oluyorsa 2 saat zamanımı alıyor 1 oyu puan durumuna geçirmek sonuc açıklarkan inanılmaz zor

Puan durumunu düzenleyecek vakit bulamadım mesala sonuclar bitti puan durumunu düzenleyecem bir sıra karışıklığı oldu o hengamenin içinde yanı
Bayram tatili tam zamanında geldi vlla hem yarışma hemen tükenince şey oluyor forum boşluğa düşüyor yeni sezonada hemen dönemiyorsun

Hahaha @Maskeli Fedai trolü şımarıp havalara girmişti bayağı, sonu hüsran oldu.
Oh olsun meluna

Ben kendilerine güveniyorum sonuna kadar, zorlu haftalarda etkilerini hissettireceklerdir tecrübeleriyle.
@Maskeli Fedai e zirve gösterip mutlu edip sonunu kötü bitirdim @xBUGRAx da dipi gösterip sonunda yüzü güldü oyun oynuyoruz dişi acun olarak

Binevi öyle diyorum. Kimisi yerin dibine sokup, sürekli "1" veriyor Mor ve Ötesi'ne. Ancak bu iki sanatçıya bu kadar düşük vermek yok.
Aaa buda yarışmacıların zor kısmı bazen şarkıcıya takık juriler çıkıyor naparsan yap olmuyor

Rica ederiz Denizcim iyiki sen de varsın
Bizleri iyi karşıladın, biz de teşekkür ederiz.

@MasacRE- olur kesin gelebilir yanımda zevkle.
@Bully @Maskeli Fedai

Oo muhteşem seçim, kütük de güzel yanar hem.
Ben Gülboş'a 1 vermem kolay kolay, kafam rahat.

Ooo kütük beyi götürücekse elenmesini umabilirim bile bağırsın çağırsın dursun onu duymayız
@MasacRE-
İlk iki haftada da 2 puan vermişim, ben bu yoldan devam edeyim en iyisi 1 puan tehlikeli